Vappuviikon puuhat - taikuri-ilmapallot

lauantai 30. huhtikuuta 2016
Ostin paketillisen taikuri-ilmapalloja. Tokaluokkalainen on innokas tekemään ilmapallokoiria. Niinpä hoitolapset ja omat tytöt saivat Growtopia-naamaripäiseltä pojalta ensin koiria ja sitten miekkoja leikkeihin. Myös jonkinnäköisiä perhos-ampiaisia saatiin tehtyä. 
 Meillä alkaa tässä valmistelut päivän picniciä varten. Tai mieshän on jo jonkin aikaa huhkinut keittiössä. Minun aikaansaamiset tänä vappuna tähän mennessä on 8 litraa hapotonta simaa, mutta kyllä tästä vielä hyvä vappu tulee!
Hauskaa Vappua!

6 kommenttia

 1. Nuo taikuri-ilmapallot ovat kivoja. Pitääkin tsekata, olisiko niitä meidän lähikaupassamme, jonne lähden kohta ostamaan vappusyömisiä. Meillä avataan grillikausi tänään.

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy taikuri-ilmapalloja! Hauskaa vappua teille!

   Poista
 2. Meillä myös taikuri-ilmapallot kova sana. Keskimmäinen on sirkuskoulussa ja siellä oppi tekemään koiran. Innoissaan opetti minulle ja nyt meillä tehtaillaan koiria. Lisäksi youtubesta ollaan opeteltu pari erilaista miekkaa. Pitäisi opetella vielä lisää. Keskimmäinen oli hetki sitten pikkuserkkunsa synttäreillä. Pikkuserkku ei muistanut miten koira tehtiin, joten keskimmäinen teki lähes kaikille vieraille koirat. Olin varuiksi juhlissa mukana, koska vieraita oli n 20, joten minä jatkoin lopuille sitten koirat. Ja tässä tovi sitten oli yksi kaveri kahden lapsen kanssa kylässä. Poislähtiessä lapsille tuli harmi. Voi sitä illan pelastusta kuin saivat ilmapallokoirat matkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikuri-ilmapalloista on kyllä paljon iloa. Pitäisikin katsoa youtubesta ohjeita. Ilmapalloja mukana tuli kyllä muutama ohje.

   Poista
 3. Wau noi ilmapallot, vähänkö oot taitava!!

  AURINKOISTA ja hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin kommenttisi "ilmapallotaikurille". Se sai aikaan leveän hymyn. Kiitos!

   Poista

Instagram