Maaliskuu 2016

sunnuntai 3. huhtikuuta 2016
Maaliskuussa

Osallistuin viikonloppukurssille, jonka aiheena oli järjestelmäkameran perusteet.

Sairastuimme lasten kanssa rajuun oksennustautiin muuttoviikolla. En ehtinyt pakkaamaan kaikkia tavaroita ennen muuttoa. Muutimme väliaikaisesti pieneen kerrostaloasuntoon.

Mieheni oli viikon lomalla, mutta se loma kului kokonaan muutossa ja vanhan kodin tyhjentämisessä. 25 neliöinen autotalli tupaten täynnä tavaraa. On siinä muuttamista. Etenkin kun tavaroiden pitää mahtua kerrostalon häkkikomeroon ja pyörävarastoon.

 
Olemme vähentäneet tavaraa. Konmari on lukemattomana yöpöydällä, mutta vaatteita, tavaroita, leluja ja huonekaluja on lähtynyt kiertoon, kierrätykseen ja kaatopaikalle.

Tyttäremme täytti 6-vuotta. Muuttokaaoksen takia hän sai lahjansa päivän myöhässä. Sukulaisjuhlat on juhlimatta. Kaverisynttäreitä juhlitaan sentään ensi viikolla.Pääsiäisenä unohdimme hetkeksi arjen mökillä Luhangassa. 
Tervetuloa huhtikuu, valo ja kevät!
(Ja tavallinen arki ilman muuttoa ja tauteja)
 
 
Olisi mukava kuulla millainen maaliskuu teillä on ollut. 

2 kommenttia

  1. Oi, teillä on tapahtunut paljon! :) Minäkin aloitin muuten juuri valokuvauskurssin - jännää! Muuten meidän maaliskuu oli osittain lomailemista ja toisaalta myös stressaamista arjen kanssa. Kovasti täällä intoillaan myös keväästä ja sen tuomista uusista tuulista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän liikaakin tapahtumia minun makuun. Valokuvauskurssi kuulostaa ihanalta! Itse joudun odottamaan seuraavaa kurssia ainakin ensi syksyyn. Tsemppiä uusiin tuuliin!

      Poista

Instagram