#annalapsesipukeasinutpäivä

perjantai 22. huhtikuuta 2016
22.4.2016 vietettiin Anna lapsesi pukea sinut-päivää. Tarkoituksena on se, että annetaan lasten valita aikuisen vaatteet yhden päivän ajaksi. Lapselle tulee esitellä kakki vaatteet uikkareita ja karvahattuja myöten ja antaa sitten vapaat kädet valita päivän vaatteet. Lasta kiitetään hienoista valinnoista ja lähdetään lapsen valitsemat vaatteet päällä ihmisten ilmoille.

Tapahtuman Facebook- sivuilta löytyy vaikka miten värikkäitä asukokonaisuuksia. Minut stailattiin varsin maltillisesti. Tämä oli ensimmäinen kerta kun osallistuin päivään ja meidän 6-vuotias sai valita minulle vaatteet. Ulkoillessa minulla oli ulkovaatteet näiden vaatteiden päällä. Tämä hoitotäti ei olisi tarennut ilman tuulihousuja ja kevyttoppatakkia. Onneksi tämä järjestely sopi stailaajalle.

Esittelin siis tytölle kaikki kotona olevat vaatteet, myös juhlavaatteet. Talvivaatteet ja hellevaatteet jäivät tämän esittelyn ulkopuolelle, koska ne ovat kerrostalon häkkivarastossa.


Stailaaja työssään. Tyttö oli todella kiinnostunut katsomaan millaisia vaatteita minulla on. Sukatkin valittiin pienen harkinnan jälkeen. Pärjäsin päivän varrettomissa kesäsukissa, jotka olivat samanväriset kuin paitani.Anna lapsesi pukea sinut 2016 asu
 
Mustat farkut, sininen t-paita, vaaleanpunainen pellavapaita, varrettomat vaaleanpunaiset sukat, puiset maatuska-korvikset, sininen sydän kaulakoru, hopeinen käsikoru.


Lähdetiinkö teillä mukaan tähän päivään?
 
 
 
Lopuksi vielä Snapchat-video tuon viimeisen kuvan ottamisesta. Mies siis kuvaa minua rappukäytävässä. 2-vuotias kuvaa myös, suurennuslasilla. 
 
 
 
 

10 kommenttia

 1. Onpas kiva asu - lapsellasi on hyvä maku! Kuule, laitoin snäpin puolella pikku ehdotuksen toisesta tilaisuudesta, johon lapsesi voisi sut pukea �� Toivottavasti ei tule liian äkkiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se snäppi ei tullut perille. Tai siis tuli, mutta viesti oli tyhjä.

   Poista
 2. Ihanasti puettu äiti. Meillä ei voisi tähän lähteä. Neiti 15 v ei todellakaan haluaisi pukea minua noloissa vatteissani. Se on se puberteetti-ikä.

  VastaaPoista
 3. Kerron kommenttisi stylistille. :) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Peukku äidille ja stylistille!!!

  VastaaPoista
 5. Hei taas, kiitos viimeisestä! Oli niin mukavaa, kun lähdit kanssani gaalaan <3 Kerroin aiheesta myös blogissani. Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Huomasinkin postauksesi, mutta en ehtinyt kommentoida mitään. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista

Instagram