Futisvanhemmat - televisiosarja suositus

maanantai 11. huhtikuuta 2016
Ylellä on nyt menossa kahdeksan osainen sarja Futisvanhemmat. Sarjassa kuvataan Kuusysin 13-14-vuotiaiden poikien elämää vanhempien näkökulmasta yhden kauden ajan. Itse katsoin ensimmäisen osan telkkarista, mutta loput jaksot oli pakko katsoa Yle Areenasta. Sen verran oli mielenkiintoinen sarja, että en jaksanut odottaa kaikkia osia tv:stä. Itseasiassa katsottiin ohjelmaa yhdessä miehen kanssa. Ohjelma herätti ajatuksia ja sai aikaan hyviä keskusteluja. Sarja on edelleen katsottavissa Yle Areenasta. Kannattaa ehdottomasti katsoa edes yksi jakso!

Sarjassa on varsin erilaisia perheitä. Ihania ja mielenkiintoisia persoonia. Suosittelen vaikka jalkapallo ei niinkään kiinnostaisi.


Meillä pojat aloittivat futiksen noin vuosi sitten. Molemmilla oli kova into päästä pelaamaan ja nopeasti onneksi löytyikin seura, jonka arvot tuntuivat meille sopivilta. Meille siis tärkeää on liikunnan riemu ja sosiaalisten taitojen kehittyminen. Valmennuksen odotamme olevan laadukasta, mutta ei liian totista. Salibandya pojat ovat pelanneet jo neljä kautta.

 
 
Kuvat ovat viime viikonlopulta nuoremman pojan turnauksesta. Hän toivoi minun tulevan katsomaan pelejä. Mukava olikin viettää aurinkoinen iltapäivä Kisapuistossa. Minä en ole sellainen futisvanhempi, joka huutaa neuvoja kentän laidalta. Mies lisäisi tähän, että häthätää tiedän paljon peli on. Yleensä siis en tiedä.  
 
 


4 kommenttia

 1. Täältähän löytyi mielenkiintoinen blogi. Kiitos ohjelmasuosituksesta ��

  Tsemppiä myös teidän perheelle lasten harrastusten parissa. Kisapuistossa varmasti "törmäillään" ��
  -MariNiskanen- #futisvanhemmat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että kävit blogissa. Kiitos tsempeistä! Kaikkea hyvää teidän perheelle!

   Poista
 2. Suuret kiitokset vinkistä! Musiikkivideo kolahti ja taidankin alkaa katsoa tätä sarjaa - täällähän pystyy katsomaan joitakin suomalaisia sarjoja Yle Areenan kautta. Tuli ihan pojan kilpajoukkueajat Suomessa mieleen, vaikka mies se meilläkin lähinnä hoiti harrastukseen liittyvät kuskaukset jne. ja minä keskityin lähinnä tsemppaamaan kotoa käsin. Täällä tuntuu uskomattomalta, kun kovatasoisessa joukkueessa ei valmennuksesta eikä edes pelivaatteista tarvitse maksaa mitään, koska Algerian valtio tukee joukkueita. Voit uskoa, kuinka kiitollinen tästä olen - Suomessa jalkapallo kilpajoukkueessa oli aika kallis harrastus ulkomaanmatkoineen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kalleus yllätti minut kun tätä sarjaa seurasin. En ollut ajatellut, että jalkapallokin on kallista vrt. lätkä.

   Poista

Instagram