#viikonräpsy 42/52

tiistai 24. lokakuuta 2017
Ei tämä lomailu silkkaa onnea ja iloa ole. On täällä ollut myös vastoinkäymisiä. Astuin uima-altaalla omien aurinkolasieni päälle ja ne hajosivat. Onneksi olivat halppislasit.


Mies on haaveillut merkkiaurinkolaseista jo pidempään. Olen kieltänyt hankkimasta. Tai siis suositellut halppisversioita, koska hän kuitenkin hajottaisi lasinsa melko nopeasti. Eipä taida minustakaan olla huolehtimaan kalliimmista aurinkolaseista.

Tietääkö joku viisaampi, että tuhoutuuko meidän silmät, kun käytetään tällaisia ei-merkki laseja?!

Mukavaa viikkoa!

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

12 kommenttia

 1. Sama vika täällä! En ikinä uskaltaisi ostaa kalliita. Hajottaisin, tai hukkaisin heti :D

  VastaaPoista
 2. En osaa sanoa, koska en ole ikinä - jostakin kumman syystä - käyttänyt aurinkolaseja. Mutta halppisversio olisi ehkä parempi. Ei harmita niin paljon, jos rikkoo ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas en oikein osaa olla ilman aurinkolaseja.

   Poista
 3. Mulla on miinusnäkö ja pakko on olla vahvuuksilla oleva aurinkolasit :( Niitä kyllä sitten käytänkin niin kauan kuin suinkin näen jotain. Pari vuotta on ollut fiilis, että olisi ehkä aihetta ostaa uudet, kun näkövahvuus on hivenen muuttunut. Mutta toistaiseksi olen osannut ajaa autolla oikeisiin paikkoihin enkä ole lähtenyt väärien miesten matkaan :D Että niillä mennään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinhän sä pärjäät, jos autoilu onnistuu ja oman miehenkin tunnistat! Joskus olen kuullut erään lähes sokean miehen ajavan niin, että vaimo neuvoo vieressä.

   Poista
 4. Ainoastaan linsseillä on väliä, ei merkillä tai mallilla. Linssien värikin ratkaisee miten paljon se heijastaa toiselle puolen linssiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin googlettaa asiasta. Itse olen tykästynyt ruskeanvärisiin linsseihin. Niillä maailma näyttää kauniimmalta ja autollakin ajaessa näkee hyvin.

   Poista
 5. Itse en osaa olla ilman aurinkolaseja kun helposti saan päänsäryn siristelystä. Uskoisin, että eivät tarvitse olla ihan kalleinta merkkiä mutta ainakin itselleni linssin koolla ja myös värillä on väliä päänsäryn saannin kannalta myös. Olen itse ostanut sekä merkkilaseja että pärjäillyt joskus myös markettimalleilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän varsin isoja linssejä ja mieluiten ruskeita.

   Poista
 6. Hei, mutta tuohan on vain kiva syy päivittää aurinkolasit uusiin. (Jos yrittää ajatella positiivisesti). Olen kyllä kuullut ns. "huijauslaseista" jotka päästävät läpi silmille haitallista valoa vaikka lupaavat toista. Etenkin ulkomailla saisi siis olla varuillaan jos ostaa ihan halvimpia versioita. Itselläni on sekä merkki, että halpislaseja koska tykkään aurinkolaseista hurjasti. Voin kertoa että tietyt merkkilasit ovat kyllä tosi paljon kestävämmät - mutta se ei tietty poista sitä että ne saattaa hävitä (ja sit harmittaa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut "huijauslaseista", mutta kaikki halvat eivät siis ehkä ole huonoja?! No, kohta loppuu loma ja koittaa paluu kotiin. Siellä ei ole vissiin aurinkolaseille tarvetta.

   Poista

Instagram