#viikonräpsy 39/52

sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Mies sai jo toissa keväänä neljä lippua Pajulahden seikkailupuistoon. Sopivaa aikaa seikkailupuistoon menemiselle ei tuntunut koskaan löytyvän. Lapsetkaan eivät kiipeilemään hinkuneet.

Toissa viikonloppuna päätimme miehen kanssa, että nyt vihdoin on aika mennä Pajulahteen seikkailupuistoa testaamaan. Lapset eivät heti innostuneet ajatuksesta. Olisi ollut kivempaa olla kavereiden kanssa.

Meidän lapset ovat iältään 11, 10, 7 ja 4. Kolmella vanhimmalla riitti pituus kaikille radoille. Nuorin pääsi kahdelle lasten radalle. Niilläkin hän tarvitsi aikuisen apua, koska ei vielä osannut sulkea ja avata valjaiden lukkoja. Minun piti mennä alunperin nuorimman kanssa lastenradalle, mutta viime hetkellä vaihdettiin miehen kanssa osia. Pääsin seikkailemaan ja kiipeilemään. Ja oli kyllä huippua!

Kaikki lapset olivat innoissaan. Välillä pelotti kovastikin, mutta jokainen ylitti itsensä. Kolme tuntia meni tosi nopeasti. Ehdottomasti mennään joskus vielä uudestaan.

Oletko sinä käynyt Pajulahdessa tai jossain muualla kiipeilemässä?

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

10 kommenttia

 1. Oi miten kivaa! Olen itse käynyt kiipeilyradalla polttariporukan kanssa ja hauskaa oli, vaikka alkuun hieman jännitti. Lasten kanssa voisi muutaman vuoden päästä harkita menemistä, pienin ei ihan yletä riittävän korkealle että pystyisi kulkemaan.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisessa seurassa kiipeilyradalla käynti olisi myös hauskaa.

   Poista
 2. En ole käynyt, mutta pitäisi kyllä joskus testata Laajavuoren seikkailupuisto täällä Jyväskylässä. Tosin oon aika arkajalka, joten en tiedä mitä siitä tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin entisenä arkajalkana ylitin itseni Pajulahdessa. Pari kertaa olen kiivennyt meidän katollekin tänä kesänä.

   Poista
 3. En ole käynyt. Kun lapset olivat pieniä käytiin Lintsillä, Särkänniemessä, Muumimaassa...Teillä oli varmasti todella hauskaa, kun on tuon ikäiset muksut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taas ei olla Lintsillä, Särkänniemessä tai Muumimaailmassa perheenä käyty. Vielä ehtii. Tosin Muumimaailma taitaa jäädä käymättä, kun vanhimmat alkavat olla jo "yli-ikäisiä" sinne.

   Poista
 4. Hui, korkeanpaikan kammoista hirvittää ajatuskin yläilmoissa "roikkumisesta"! Kiva kuulla, että teillä oli mukava reissu :) Veikkaan, että meidän 2,5v innostuisi juuri tuollaisista jutuista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti lukiossa jättää eräs kiipeilyrata kesken, kun rohkeus loppui. Nyt vanhemmiten on näköjään tullut rohkeutta lisää.

   Poista
 5. oi vitsit! Vähä kuulostaa mahtavalta :) Tuossa taitaa muuten olla Tuurissa vähän samantyylinen. Pitää varmaan käydä testaamassa se. Vaikutti niin kivalta kun somesta jälkeenpäin katsoin kiipeily videoitasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä kokeilemassa! Pajulahdessa oli kivoja ne liut. :) Kaikesta ei videoita snäppiin ja instastoriesiin tullut. En uskaltanut/pystynyt kuvaamaan. Piti keskittyä kiipeämiseen.

   Poista

Instagram