#viikonräpsy 3/52

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Olen jo jonkin aikaa haaveillut retkiluistimista. Eilen me sitten kävimme minulle sellaiset ostamassa. Hetihän uusia luistimia piti päästä testaamaan, joten suuntasimme koko perheen voimin Vesijärven jäälle. Noin kolmen kilometrin pituisen jääreitin on aurannut Lahden järvimatkailun Jukka Riikonen. Tänään pääsin luistelemaan yksin sillä aikaa, kun tyttärellämme oli futistreenit.

Ostin retkiluistimet, jotka kiinnitetään luistelumonoihin. Tavallisia luistimia minulla ei olekaan. Niidenkin hankkimista olen miettinyt jo muutaman talven. Aiemmin minulla on aina ollut kaunoluisimet. Loppiaisena luistelin ensimmäistä kertaa miehen hieman liian suurilla hokkareilla. Nyt en oikein tiedä hankkisiko hokkarit vai kaunoluistimet.Miten muilla äideillä? Onko teillä hokkarit vai kaunoluistimet?


#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta. 

8 kommenttia

 1. Oih ihanaa! Mulla on retkiluistimet mutta viime kerran niitä olen käyttänyt varmaan 2 v sitten. Jospa nyt aktivoituisin! Retkiluistelu on niin ihanaa!

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kokemusta vain auratuista reiteistä. En ehkä uskaltaisi lumettomille ensijäille... Mietin jo, että onko retkiluistelu ollenkaan mun laji. Kai voin retkiluistella turvallisesti jäähallissa?!

   Poista
 2. Mulla on kaunoluistimet - pari vuotta sitten ostetut. Edelliset mulla olikin lukiossa, joten yli 20 vuotta vierähti luistelematta :D Jälkeenäpäin harmittelin sitä, etten sittenkin ostanut hokkareita. En kuitenkaan osaa mitään kaunoluistelukuvioita, vaan meillä luistelu on poikien kanssa jääkiekkohöntsäilyä ja siinä varmaan hokkarit olisivat fiksummat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat on jo sen verran isoja ja taitavia kiekkoilijoita, että isä on mieluisampi pelikaveri. Ehkä mun pitäisi ostaa kuitenkin kaunoluistimet ja kukkoliukua (mun bravuuri kymmeniä vuosia sitten) tyttöjen kanssa.

   Poista
 3. Tykkään tosi paljon luistelusta ja Helsingissä tulikin luisteltua melko usein! Kaunoluistimet löytyy - ne on itseasiassa lukio- tai jopa yläasteaikaiset luistimet, jotka on kestäneet vuosien (tai oikeastaan jo vuosikymmenten :) ) käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli muutaman vuoden kaverin vanhat kaunoluistimet lainassa. Nyt olen ollut pari talvea ilman luistimia. Pitäisi kyllä omat luistimet ostaa.

   Poista
 4. Aika makeeta! Meillä on yhdet sellaiset retkiluistimet jotka kiinnitetään kunnolliseen ulkokenkään... :) Minä käytän kuitenkin aina omia kaunoluistimia, en varmaan osaisi muulla mennä! Tänä talvena ollaankin luisteltu melkoisen paljon poikien kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelu on kyllä mukavaa! Nyt vähän ärsyttää, kun lämpötila nollassa. Ei tee hyvää jäille.

   Poista

Instagram