#viikonräpsy 1/52

sunnuntai 8. tammikuuta 2017
Blogeissa on kiertänyt jo useamman vuoden ajan arkikuvahaaste. Joka viikko julkaistaan yksi silottelematon arkikuva. Siihen haasteeseen en ole koskaan lähtenyt mukaan. Facebookissa olen kyllä osallistunut arkikuvahaasteisiin, joissa julkaistaan viiden päivän ajan aina yksi arkikuva. 

Tänä vuonna ajattelin julkaista blogissani joka viikko yhden kännykällä otetun kuvan, jostakin merkityksellisestä tapahtumasta viikon varrelta. Nämä kuvat eivät tule olemaan arkisia, vaan niitä viikon kohokohtia. Tosin miksi ei arkikin voisi olla merkityksellistä. Kuvat tulevat olemaan todennäköisesti käsittelemättömiä räpsyjä. Siitä nimikin tälle haasteelle #viikonräpsy

Ensimmäisen viikon kuvan otin loppiaisena Päijänteeltä. Kuvassa on meidän eskarilainen, jonka kanssa luistelin kahdestaan järven jäällä. Olimme tätini ja hänen miehensä mökillä. Pääsimme luistelemaan tasaiselle järven jäälle. Itse kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni hokkareita ja retkiluistimia. Lapset pääsivät luistelun lisäksi myös moottorikelkan kyytiin ja vanhin itsekin kokeilemaan ajamista. Ihan huikea ja paljon ulkoilua sisältänyt viikonloppu takana. Tästä voi taas hyvillä mielin aloittaa arkisen aherruksen. Lapset menevät huomenna ensimmäistä kertaa kouluun ja eskariin joululoman jälkeen.

 
 
 
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!
 
 
Mikä oli sinun kohokohtasi vuoden ensimmäiseltä viikolta?
 
 

Sekä Snapchatista nimellä minnakil

15 kommenttia

 1. Tämän viikon kohokohta ehkä oli tämän päivän ratsastustunti. Ja muutenkin ihana päivä ulkona. Ihana toi sun viikonkuva. Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana kuva!!ja kivan kuuloinen päiväkin teillä ollut:)
  Mun kohokohta on ollut varmaan kaverin babyshowerien järjestäminen. Helpotus kun sai ne pois alta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa meillä olikin. Oi, babyshowerit kuulostaa ihanalta, mutta on niissä varmasti ollut järjestämistäkin.

   Poista
 3. Päijänne on niin ihana :) Hieno kuva!

  Minun viikkoni kohokohta on varmaankin ollut letkeä lomailu ja monet pitkät päiväkahvit. Huomenna se sitten muuttuukin taas arkiseksi työviikoksi, ääks...

  Kivaa talviviikkoa sinne ja tsemppiä uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä uuteen viikkoon! Toivottavasti arki on lempeä!

   Poista
 4. Oi, ihana päästä jäälle tuollaisissa maisemissa <3 Meidän viikon kohokohta oli kun kävimme katsomassa "merisavua" Helsingin edustalla kovilla pakkasilla ja näimme miten meren jäätymisraja siirtyi yhä kauemmas rannasta. Sitä näkyä en ihan hetkessä unohda! ihanaa alkavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 5. Hieman liian aikaisin aurinko laski, mutta kaunista oli!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuva ja tosi kiva haaste :) Jään seuraamaan innolla vuottanne.

  ILoa viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas niin tykkään sun weekly reportista.

   Poista

Instagram