Sandaaleita ostamassa Lidlissä

perjantai 10. heinäkuuta 2020


Keväällä Lidlissä myytiin 15 euron lenkkareita Lidlin väreissä. Nämä lenkkarit myytiin hetkessä loppuun. Mekin jäimme ilman lenkkareita, kun menimme kauppaan vasta 15 minuuttia kaupan aukeamisen jälkeen. Olisin ostanut kengät pojalleni, joka on kiinnostunut kengistä. Hän piirtää tennareita, lenkkareita ja koriskenkiä. Poika valitsee tarkkaan kenkänsä. Poikaa ei harmittanut kovin paljon, vaikka hän jäikin ilman Lidlin lenkkareita. Enemmän häntä harmitti, kun ei saanut keväällä Niken tennareita erikoisvärissä. Emme siis todellakaan ostaneet Lidlin lenkkareita Tori.fi:stä, jonne lenkkareita tuli lähes samantien myyntiin trokarien toimesta satojen eurojen hintaan.
Lenkkarit Lidlin väreissä ovat saaneet alkunsa saksalaisesta aprillipilasta vuonna 2019. Lenkkareita tuli ensin myyntiin pieni erä Saksassa, jossa niistä tuli hitti. Keväällä korona-aikaan oli Suomen vuoro. Lenkkareita jonotettiin kauppojen ulkopuolella ennen niiden avautumista. Lenkkarit myytiin hetkessä loppuun ja niitä tavoitellessaan ihmiset unohtivat turvavälit. Eilen Lidlissä myyntiin tullut fanimallisto on jatkoa lenkkareille. Ymmärsin Lidlin tiedotteesta, että erilaisia fanimallistoja julkaistaan pitkin vuotta. Ehkä tulossa on siis vielä jotain muutakin tänä vuonna?

Minä ostin eilen lapsille sandaalit ja sukat. Lapsilla on myös edellisen malliston sukkia sekä kahdella lapsella on keväällä ostetut Lidl t-paidat. Tälläkin kertaa myynnissä on sandaalien ja sukkien lisäksi t-paitoja. Niille meillä ei ollut tällä kertaa tarvetta.
Hollolan Lidlin ulkopuolella oli eilen jonkin verran ihmisiä odottamassa kaupan aukeamista. Kaikki eivät tosin olleet sandaaleita ostamassa. Sandaaleja riitti kaikille ja turvaväleistä pystyi pitämään huolta. Iltapäivälehtien mukaan muuallakin Suomessa oli samanlainen tilanne. Ainoastaan Kempeleessä sandaalit myytiin lähes loppuun heti aamulla. Lapseni kävi muilla asioilla Lidlissä puolen päivän aikaan ja silloinkin oli kuulemma vielä koreissa hyvin jäljellä sandaaleja.

Meillä sukat ja sandaalit tulevat käyttöön. Itse ostan melko paljon vaatteita Lidlistä. Usein päälläni on jotain, mitä olen kyseisestä kaupasta ostanut. Lidlin vähän aikaa sitten lanseeraama Lidl plus-etukortti sovellus onkin nykyinen suosikkisovellukseni.

Ja ei  tämä ei ole maksettu mainos, vaikka siltä voi näyttää ja kuulostaa.


Löytyykö muita Lidlin sandaalien omistajia? 

Tai vaatteitaan Lidlistä ostavia?


9 kommenttia

 1. En ole hankkinut noita enkä lenkkareita. Muutamia vaatteita kyllä löytyy Lidlin mallistosta, jos olen sattunut ilmaisosastosta nappaamaan mukaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyllä uskomaton kirppishaukka! :) Hyvä, hyvä!

   Poista
 2. Mulla on pellavahousut Lidlistä. Tykästyin housujen malliin ja ne ovat kyllä olleet aika usein jalassa sen jälkeen kun ne kesäkuunpuolessa välissä ostin.

  Ihana alkavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on useammat Lidlin farkut. Niissä on aina välillä sopivanpituiset lahkeet.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Sandaaleja näkyi täällä vielä tänäänkin kaupassa, mutta jäi tällä kertaa ostamatta vaikka hetken harkitsinkin 😊. Onhan nuo hauskoja!

  VastaaPoista
 4. Noi sandaalit on kyllä hauskat pitäis käydä kokeilee onko 37 liian iso 😁 mulla on yhdet äitiyslegginsit lidlistä ja lapsilla on lidlin trikoo vaatteita. Muutamia kertoja oon katsonut et olis kivoja vaatteita mutta ei ole ollut tarvetta tai kokoa ja siksi jäänyt ostamatta. 😊

  VastaaPoista
 5. Viimeksi Lidlissä käydessä huomasin myynnissä t-paitoja ja sukkia, olisikohan nämä jo olleet lopussa :D

  VastaaPoista

Instagram