Toukokuun viimeinen viikko

maanantai 1. kesäkuuta 2020

Viikon asu

Poikkeustilan aikana olen löytänyt nettikaupat ja niistä olen tilannut itselleni mekkoja ja hameita sekä suomalaisia korviksia. Yksi tilaamista hameista on kuvassa näkyvä Indiskan tyllihame. Olin jo pitkään haaveillut tyllihameesta, kun kuulin Indiskassa olevan alennusmyynnissä tyllihameita. Hame ei ole niin tyllinen kun haaveideni tyllihame, mutta on varmasti käyttökelpoisempi kuin överi tyllihattara olisi. Korvikset eivät kunnolla kuvassa näy, mutta ne ovat lahtelaista käsityötä ja poikkeustilan aikana netistä tilatut.

Asu

T-paita: Esprit
Hame: Indiska
Tennarit: Converse
Korvikset: Huikee idis



Viikon yllätys

Osallistuin Mansikkatilan mailla blogissa arvontaan, jossa palkintona oli lahjakortti Kaijansinkon puutarhalle. Olipa mukava yllätys voittaa lahjakortti. En ollut koskaan puutarhalla käynyt. Kesäkukat ja muutamia yrttejä ostin jokin aika sitten Kaijansinkon myyntipisteestä City-marketin pihalta, mutta olihan se mielenkiintoinen kokemus käydä puutarhalla. Sen verran tuli otettua kuvia, että kirjoitan käynnistä erillisen postauksen. Kuvassa minulla on päällä netistä korona-aikaan tilaamani mekko sekä korvikset.



Viikon kirja

Helena Jouppila, Sanna Wallenius: Neloset - Jouppilan sisarusten tarina



Helena Jouppilan ja Sanna Walleniuksen Neloset kertoo Jouppilan nelosten tarinan. Tarina kerrotaan nelosten ainoan tytön näkökulmasta. Vuonna -51 syntyneet neloset olivat ensimmäiset eloonjääneet neloset Suomessa. He olivat aikansa kuuluisuuksia ja heidän kehitystään seurattiin lehtijutuissa ja radiossa. Kirja kertoo nelosten karun tarinan lehtikuvien hymyjen takaa. 



Viikon kohokohdat


Nuorimman eskari loppui. Ensi syksynä meillä on neljä koululaista. 




Lapset suoriutuivat kouluvuodesta ja etenkin poikkeuksellisesta keväästä hienosti. On ansaitun kesäloman aika!




Viikon oma-aika


Lauantai-iltana tapasin laiturilla muutaman kaverin. Yhdessä katselimme auringonlaskua, paransimme maailmaa tai ainakin omaa mieltä puhumalla sekä kippistimme kesälle.





Aurinkoista kesäkuuta! 


2 kommenttia

  1. Meillä eilen juhlistettiin miehen synttäreitä ja muutenkin meni jossain hujauksessa tuo toukokuun viimeinen viikko!
    Olin niin onnellinen sinun puolesta kun huomasin, että olit voittanut Tainan blogista tuon lahjakortin.
    Ihanaa kesäkuun alkua sinulle Minna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana yllätys! Ilman arvonta voittoa ei olisi tullut käytyä tuolla puutarhalla. Ehdottomasti menen ensi vuonna kukka- ja yrttiostoksille puutarhalle! <3

      Poista

Instagram