Kesäisen viikon kuulumiset ja sarjasuositus

tiistai 16. kesäkuuta 2020

Kesäkauden avaus


Meidän perheen kesäkausi Herrasmannin leirintäalueella on avattu. Osa meistä kävi saunomassa ja uimassa maanantaina. Koko perheellä uimme ja saunoimme tiistaina. Äitini ja hänen miehensä toivat asuntovaunun Herrasmanniin ja mekin saamme käyttää vaunua ja Herrasmannin palveluita. Alkuviikosta saunoimme uudessa yksityissaunassa oman porukan kesken. 8 hengen tilaussauna oli siisti ja tilava. Seuraava saunavuoro on jo varattu juhannusviikonlopuksi. Leirintäaluetta kunnostettiin, joten se oli osittain työmaata eikä alue ollut kauneimmillaan meidän käyntiemme aikana.






Viikon asu:


Ostin Hennesin alennusmyynnistä mekon. Ihastuin tähän kuosiin jo talvella, kun näin mekon tästä kuosista H&M:n näyteikkunassa Jyväskylässä. Viime viikolla pyysin kuopusta ottamaan minusta ja mekosta valokuvaa Launeen perhepuistossa. Sekä kuvaajalla että kuvattavalla oli vaikeuksia pysyä paikallaan. 





Viikon ostos


2 sup-lautaa. Päätimme ostaa useamman vuoden tuumailun jälkeen sup-laudan. Ollessamme Motonetissa lautaa ostamassa, päätimmekin ostaa niitä kaksi. Onneksi ostimme kaksi lautaa. Olemme nimittäin kaikki kuusi innostuneet suppauksesta. Edellinen postaukseni kertoo suppauksesta.



Viikon herkku


Kesän ensimmäinen mansikkakakku.
Viikonloppuna vietimme sukulaisen synttäreitä upeassa säässä kesäisiä herkkuja syöden.




Viikon sarja: Normaaleja ihmisiä, Yle Areena


Olen kuullut useammassakin yhteydessä suosituksia Sally Rooneyn romaaniin perustuvan Normaaleja ihmisiä-sarjasta. Nyt olen katsonut sarjaa muutaman jakson ja ihastunut. Sarja kuvaa Mariannen ja Connellin elämää ja heidän epätodennäköisen suhteensa kehittymistä lukiovuosista yliopistoon. Marianne ja Connell asuvat samassa pikkukaupungissa Irlannissa. Connell on suosittu jalkapalloilija ja Mariannella ei ole ystäviä. Jokin vetää kuitenkin heitä yhteen. Sarja kuvaa kauniisti ja kiinnostavasti nuoria ihmisiä. Olen lukenut Rooneyn kirjan Keskusteluja ystävien kesken. Siitä en pitänyt. Koin olevani liian vanha kirjaan. Normaaleja ihmisiä sarjasta minulle ei ole tullut samanlaista oloa, vaikka omista lukio-ja opiskeluvuosista on jo ikuisuus. 


Viikon peli


Hoitolapset ovat puhuneet jo pitkään Pokemoneista. Minä en ole ymmärtänyt ollenkaan, mistä on kysymys. Viime viikolla latasin Pokemonin puhelimeeni ymmärtääkseni asiasta edes jotain. Kortteja en sentään vielä ole alkanut keräillä. Minulla oli Pokemon-peli hetken aikaa silloin kun se tuli Suomeen, mutta lähinnä lapseni sitä pelasivat kunnes saivat Pokemonin omiin puhelimiinsa. 



11 kommenttia

  1. Mä niin odotan kun pääsee herkuttelemaan kotimaisilla mansikoilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ostetaan aina useampi 5 kilon laatikko. Saa syödä niin paljon kun haluaa ja loput pakkaseen.

      Poista
  2. Kiva viikko teillä on ollut <3 Minä en ole vielä uskaltautunut uimaan!
    Ihanaa juhannusviikkoa sinulle Minna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko juhannuksena uskallat uimaan? Ihanaa juhannusviikkoa myös sinulle!

      Poista
  3. Oi ihana miten kivan oloinen viikko. Itse en ole vielä ehtinyt uimaan, tarkoitus olisi ehtiä tässä. Ammatinvalinta kysymys, ennen juhannusta on kammottava kiire ja töitä painetaan touko-kesäkuu "niska limassa". Kiire loppuu veitsellä leikaten sinne Juhannukseen ja hyvä niin.

    Ihanaa Juhannusta Minna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa juhannusta! Toivottavasti kiireet ovat nyt ohi ja ehdit nauttia kesästä!

      Poista
  4. Mansikkakakkua en olekaan vielä päässyt syömään tänä kesänä, sitä odotellessa. :) Suppailua olisi kyllä kiva päästä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin tänään mansikoita. Ne tulee tällä kertaa syötyä ilman kakkua. Toivottavasti pääset kokeilemaan suppailua!

      Poista
  5. Kiva viikko! Sinulla on kaunis mekko! Ja mansikkakakku kuuluu niin kesään. Nämä viikkopostaukset ovat mukavia!
    Aurinkoisia kesäviikkoja sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kehuista! Minulla on itseasiassa kaksi erimallista mekkoa tuosta kuosista. Taisin seota aleostoksilla.
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  6. Kuulostaa kivalta! En oo suppailua koskaan kokeillutkaan, pitää testaa!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi/

    VastaaPoista

Instagram