Liihotellen uuteen viikkoon uudessa mekossa

tiistai 26. toukokuuta 2020

 

Viikon asu


Mekko: H&M
Housut: H&M (Useamman vuoden vanhat pellavahousut)
Sandaalit: Fila (lapsen, lapsi oli ottanut jalkaansa minun punaiset Adidaksen läpsyt maalatessaan varaston ovea. Ei ilmeisesti halunnut sotkea omia kenkiään)

Tämä koronakevät ja ikuinen kotonaolo ovat saaneet minut kyllästymään collegehousuihin ja tuulihousuihin. Urheiluvaatteita haluan käyttää vain urheillessa. Viikonloppuna tein kaksi päivää pihatöitä ja liihotin tässä Hennesin mekossa. Pyllistely, kyykistely ja keväinen viileys yhdistettynä keski-ikäisyyteen vaati housujen käyttöä mekon kanssa. 



Uudet korvikset


Minulla oli perjantaina yllätysvapaa, joka selvisi vasta perjantaiaamuna. Lapsilla oli koulupäivä ja eskarilaisella eskaripäivä. Niinpä minulla oli muutama tunti aikaa vain itselleni. Kävin kaupungissa hoitamassa erään asian ja samalla poikkesin Sokoksella. Alennuksessa olleet Yo Zen korvikset huusivat päästä korviini. Siitäkin huolimatta, että minulla on jo saman sarjan kaulakoru. 




Viikon ruoka


Mies grillasi lauantaina meille hampurilaiset. Pihvit hän teki itse jauhelihasta. Sämpylät ovat Fazer Street Food briossisämpylöitä, joita myydään neljän sämpylän paketeissa. Hyviä olivat ja jopa lapset kehuivat!




Viikon kirja


Paolo Giordano, Tartunnan aikaan

Hämmentävä kirja koronasta. Erityisesti sen takia, että kirja on kirjoitettu niin varhaisessa vaiheessa koronaepidemiaa, helmi-maaliskuussa. Ennen kuin epidemiasta tuli pandemia. Lyhyt kirja (76s) oli nopeasti kuunneltu. Giordano on kirjailija ja teoreettisen fysiikan tohtori. Kirja on päiväkirjamainen tietokirja. Informatiivinen, mutta selkeästi ja kansantajuisesti kirjoitettu. Korona koskee kaikkia, mutta ei samalla tavalla. Korona ei ole ensimmäinen eikä viimeinen pandemia. Kirjan kuunteleisen jälkeen minulle jäi toiveikas olo. Tästä selvitään.



Viime viikon kolmipäiväisen työviikon jälkeen tämä alkanut viikko tuntuu pitkältä. Viisi työpäivää. Koululaisilla 6 päivää. Sitten koululaisilla ja eskarilaisella alkaa loma ja minulla on taas talo ja ruokapöytä täynnä!



Mukavaa toukokuun viimeistä viikkoa! 

14 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. En voinut olla ostamatta. Nyt olen jo useampana päivänä käyttänyt.

      Poista
  2. Ihana mekko, raikas ja kesäinen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poikkeusolot saivat minut tilaamaan mekkoja ja korviksia. Tätä mekkoa olen käyttänyt eniten.

      Poista
  3. Onpa kiva mekko! Tosi kivat korvikset, origamit tulee mieleen.
    Kaunista iltaa sinulle Minna <3

    VastaaPoista
  4. Onpas kiva mekko, just semmoinen sopivan kivan kesäinen!
    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään mekosta.
      Aurinkoista viikonloppua!

      Poista
  5. Kaunis ja niin kesäinen mekko! Itsellä on hakusessa joku kukkamekko mutta vielä ei ole osunut silmiin ihan nappia. Täytyy jatkaa metsästystä! Onpa hauskat korvikset. Vaikka olen juuri nukkumaanmenossa nähtyäni sinun hampparikuvan tuli nälkä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut tänä poikkeuksellisena keväänä kaksi mekkoa ja yhden hameen sekä ainakin neljät korvikset. Näillä pitäisi pärjätä...

      Poista
  6. Todella kiva mekko ja sopii sinulle superhyvin. Juuri tuollaiset mekot ovat niin helppoja ja kivoja käyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä tuli lempimekko. Niin helppo. Tosin tuulisella säällä saa pidellä helmoista, jos ei ole housuja alla.

      Poista

Instagram