Loman jälkeinen viikko

sunnuntai 8. maaliskuuta 2020
Talviloma meni nopeasti, mutta niin meni ensimmäinen loman jälkeinen viikkokin. Kaikki hoitolapset eivät olleet vielä palanneet hoitoon, joten koko viikko mentiin pienemmällä porukalla. Sain myös nukkua hieman pidempään aamuisin. Ensi viikolla on taas koko jengi koossa ja kellokin soi aamuisin ennen kukonlaulua. Aikaiset aamut eivät ole minun juttuni, vaikka tunnustauduinkin viime postauksessa aamuihmiseksi. Pitäisi osata mennä aiemmin nukkumaan. Ehkä sitten herääminen helpottaisi.

Viikon kirjat
Hanna Ryti, Rakkaudettomuus

Hanna Rytin kirjassa Rakkaudettomuus käsitellään muun muassa ilmastonmuutosta, vaikeita perhesuhteita, työelämän paineita ja parisuhdetta. Sisarukset Lilja, Ruusu ja Orvokki tavoittelevat tahoillaan menestystä. Varsinkin Lilja ja Orvokki eksyvät kuluttaviin ajatuskulkuihin. Sisarusten äiti sairastuu vakavasti. Kirjassa sekoittuu ilmastonmuutos, maailmanlopun uhka ja sisarusten henkilökohtaiset kriisit. Minä viihdyin erittäin hyvin kirjan parissa, vaikka aiheet välillä ahdistivatkin


Perttu Pölönen, Tulevaisuuden lukujärjestys

Tästä olen nähnyt useammankin suosituksen netissä. Kirja kehottaa lukijoita kehittämään inhimillisiä taitoja eli mielikuvitusta, luovuutta ja empatiaa digitalisoituvassa maailmassa. Inhimilliset taidot erottavat meidät koneista, joille emme voi monessakaan asiassa pärjätä. Inhimilliset taidot tekevät meidät myös onnellisemmiksi. Kuuntelin kirjan äänikirjana ja lukijan ääni ärsytti jostain syystä niin paljon, että alkuun minun oli vaikea keskittyä itse asiaan.


Viikon sarja


Hotel Swan Helsinki

Kolmoselta alkoi Hotel Swan Helsinki. Sarja on katsottavissa kokonaan C Moresta, mutta ajattelin katsoa sarjan perinteisesti tv:n kautta jakson viikossa. En yleensä halua katsoa mitään jännittävää, mutta hotellimaailmaan sijoittuva sarja kiinnostaa ja ensimmäisen osan jälkeen haluan ehdottomasti nähdä lisää. 

Viikon kohokohta


Viikko huipentui vuorokauden mittaiseen VisitJyväskylän bloggaajamatkaan Jyväskylään. Asiasta on tulossa postaus, kun ehdin sulatella kaikkea kokemaani, näkemääni ja syömääni. ;)
Ihanaa uutta viikkoa! 

Toivottavasti sinulla oli mukava viikonloppu! 

8 kommenttia

 1. Mulla olisi huomenna luvassa arkeen paluu - mikäli karkea kurkku ei huomiseksi muutu kunnon flunssaksi o.O

  VastaaPoista
 2. Ihanaa alkanutta viikkoa. Meikäläinen nauttii vapaasta vielä tänään ja huomenna sitten hyppään taas työn pariin.

  VastaaPoista
 3. Kiireinen viikko sinulla on ollut! Mukavaa uutta työviikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Viikonloppu oli oikein mukava ja muutenkin nyt arki on erilaista äitiyslomalla. Onpa ollut talvista Jyväskylässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuna Jyväskylässä oli kaunista ja aurinkoista!

   Poista

Instagram