Mitä kuuluu puolimaraton treeneille?

torstai 21. tammikuuta 2016
Minun on tarkoitus osallistua Helsinki Spring runin puolimaratonille huhtikuun lopulla. En ole aiemmin treenannut juoksemista. Nyt latasin Myasics-sivustolta juoksuohjelman, jota olen pyrkinyt noudattaa tammikuun alusta lähtien. Ohjelman mukaan minun pitäisi hölkätä neljä lenkkiä viikossa. Ensimmäiset lenkit olivat lyhyitä, vain kilometrin mittaisia. Nyt mennään kolmen kilometrin lenkeissä. 
 


Kahden ensimmäisen lenkin jälkeen minulta jäi heti kolme lenkkiä väliin. Sitten jaksoin hölkätä taas neljä lenkkiä kunnes yksi jäi väliin. Pelkästään laiskuus ei ole ollut este hölkkäilylle. Pakkanen on myös hillinnyt suurinta lenkki-intoa.
 
Tämän päivän lenkki on vielä hölkkäämättä. Tässä keräilen motivaatiota tuonne kylmään ja pimeään lähtemiseen. Nyt kun tästä tavoitteesta kirjoitan facebookiin, instagramiin ja tänne blogiin, niin on suurempi kynnys luovuttaa. Sekin on nimittäin käynyt mielessä. 

4 kommenttia

  1. Vaaauuu mitkä jäiset ripset! Ihana :D Itseäni turhauttaa myös, ettei ulkona "voi" lenkkeillä kunnolla. Mä juoksen talvisin yleensä vain kuntosalilla, mutta sehän ei ole yhtään sama asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo ripset on hyvä syy lenkkeillä pakkasella. Saa kuvia instagramiin... Saisi kyllä pakkaset laskea. Mun pitäisi pidentää lenkkiä ja tuo pakkanen on kyllä suuri este. Laiskuudesta lisäksi.

      Poista

Instagram