Vappuaatosta selvitty

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014
Vappuaattoa oli tarkoitus juhlistaa kaveriperheen luona. Eilen illalla miehen ollessa ruokakaupassa tytölle nousi kuume. Ehdin soittaa miehelle kauppaan, että ostaa ruuat kotivappua varten. Tänään on sitten syöty liikaa ihan oman perheen kesken.

 
 
Tämä päivä on rentoiltu kotona, pakotettuna tosin. Ei tämä kuitenkaan ihan huono päivä ole ollut, vaikka serpentiinit jäivätkin levittämättä ja ilmapallot puhaltamatta. Serpentiinipaketti katosi mystisesti jonnekin ja kukaan ei vain puhaltanut ilmapalloja. Yksi foliopallo meillä kyllä oli. Pikkusiskolle ostettu.

 
 
Lapset askartelivat vappunaamareita.

 
 
He katselivat yhdessä Masha ja Medved dvd:tä. Kannattaa kurkata vaikka you tubesta. Pojat saivat myös pelata Moviestar planetia. Jotain kivaa tekemistä peruuntuneiden vappujuhlien tilalle.


Miehen tultua illalla töistä me söimme yhdessä itsetehtyä perunasalaattia, nakkeja ja erilaisia kasviksia ja hedelmiä. Lapset halusivat, että pukisimme kaikki naamiaisvaatteet. Meillä oli sitten syömässä intiaani, arpinen räppäri, keijukuningatar, pantteri ja kaksi peruukkipäätä.

 
 
Vähän väsynyt ja haikea aatto. Tunnelma ei noussut kattoon asti, mutta mukavaa oli.

Lähetä kommentti

Instagram