Posti toi taas palkinnon

perjantai 4. huhtikuuta 2014
 
 
Osallistuin arvontaan Onnellisen Oliivin blogissa ja voitin! Tyttöjen kanssa haettiin palkinto postista ja yhdessä sitä myös avattiin. Paketissa oli paljon askartelutarvikkeita, jotka päätyvät omaan ja lasten käyttöön. Itseasiassa jotain tuolta on jo korttiaskarteluihin otettukin mukaan. 
 
Jos tuo Onnellinen Oliivi ei ole ennestään tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa. Ihanan värikäs blogi, jossa askarrellaan, tuunataan, sisustetaan ja leivotaan.
 
 
 
 
Tuo pienin oli sen verran innokas tutkimaan pakettia, että tämän tarkempia valokuvia en palkinnosta saanut otettua. Paketissa oli muun muassa nappeja, kukkia, tarroja, happovapaita papereita, höyheniä, hilettä, nauhoja, origami kirppuja, kertakäyttöisiä mukeja, avaimenperä ja erilaisia piippurasseja. Pari askartelutyökaluakin oli, joiden oikeaa nimeä en edes tiedä, ja joita en vielä omistanutkaan. Ihan mahtavaa! Ei pitäisi tämän palkinnon jäädä kaappiin pölyttymään. Nyt voisi taas pitkästä aikaa jatkaa vauvan vauvakirjan tekemistäkin. Teen siis vauvakirjan tyhjään valokuva-albumiin. 


2 kommenttia

  1. Onneksi olkoon! Sinulla on tosi hyvä arpaonni :)! Onnellinen oliivi on kyllä hyvä blogi, jossa on valtavan ihania kuvia!

    VastaaPoista

Instagram