Rauhallinen teehetki

lauantai 5. huhtikuuta 2014
Tarvitsen nykyään ison kupillisen teetä aamulla ja iltapäivällä. Aamun teehetki on haastava. En halua nousta ennen lapsia juomaan teetä. Silloin teensä saisi kyllä juoda rauhassa, mutta pahimmassa tapauksessa vettä pitäisi nousta keittelemään jo viiden aikaan aamulla. Ei kiitos!Toisaalta minua ei haittaa, vaikka teen juontini keskeytyisikin, mutta se haittaa jos tee menee liian kylmäksi. Ja useinhan se menee jos käyn välillä alakerrassa etsimässä koululaisen sormikkaita, pakkaamassa eskarilaisen varavaatteita, vaihtamassa vauvan vaippaa ja tekemässä vielä kerholaiselle eväitäkin.
Kaveri naapurista kysyi satunko tarvitsemaan kannellista kuppia. Kyllä! Ja kuppikin vielä sattui olemaan näin nätti. Kiitos vain sinne tien toiselle puolelle! :) Tämän kanssa voisi mennä pihallekkin juomaan teetä. Todennäköisesti menenkin  kuppini kanssa ulos kevään mittaan ilmojen lämmetessä, mutta nyt tämä on ollut ihan jokapäiväisessä käytössä täällä sisällä.Kuppi on Sagaformin. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä mukiin tai pieneen teepannuun sopiva teesihti minulla oli jo ennestään. Oikein näppärä sekin.

 
 
Ps. Tänäkään aamuna teehetki ei mennyt keskeytyksettä, vaikka onkin lauantai. Vauva ylettyi kurkottamaan ikkunan edessä olevalle penkille. Ehti maistaa multaa. 

4 kommenttia

 1. Kätevän oloinen muki. Valitettavan usein jää mullakin aamukahvit kylmäksi. Joskus jopa jäävät pannuun eivätkä ehdi edes mukiin. Hups vauvaa. Jotenkin niin tutun näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallisia kahvihetkiä sinne teille! Edes joskus... :)

   Poista
 2. Täällä mennään kahvin voimalla! Tuollainen muki voisi kyllä olla tosi kätevä; pitäisi kuulua joka kotiäidin varusteisiin, että saisi edes joskus lämmintä kahvia/teetä. Hyvä idea siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaisesta mukista olen haaveillut ja miehellekin suunnitellut ostavani, mutta en ole saanut hankittua. Onneksi on ihania naapureita. <3

   Poista

Instagram