Maaliskuinen maanantai

maanantai 17. maaliskuuta 2014
Eilen oli jotenkin todella energinen olo, kunnes kirjoitin asiasta blogiin. Siihen se energisyys sitten loppuikin. Tai sitten se iski niin valtavalla voimalla, että loppu päivän kärsin pääkivusta. Kaikenlaista sain kyllä tehtyä, mutta paljon jäi tekemättäkin. Ja olo oli kauhea. Tänään on sitten ollut vuorostaan "hups ja kops"-päivä.

 
 
Tämä kohta 4 vuotias prinsessa sai aamulla uuden mekon tuliaisiksi Pietarista. Tämä ei ole mikään mekko prinsessaleikkeihin lelukaupasta, vaan ihan oikea (venäläinen) juhlamekko. Mekossa on yhteensä 5 kerrosta. On alushametta ja pari tyllikerrosta ja välihame ja päällyshame. Meniköhän nuo nimet ihan oikein? Niin ja meillä tämä tulee tuli jo käyttöön prinsessaleikkeihin.
 
Tämä prinsessa kaatui tänään ja satutti kätensä. Onneksi vain iho vähän rullautui. Kaatuminen ja siitä seurannut huuto tapahtui juuri silloin, kun soitin päivystykseen toisen lapsen asiaa.  

 
Tämä on se toinen lapsi, joka liukastui sisällä ja löi naamansa lattiaan. Suusta tuli verta ja yläikenet on nyt turvoksissa ja mustelmilla. Hampaat huolettavat sen verran, että soitan huomenna hammashoitolaan. Tänään se pulju oli mennyt jo kiinni.
 
Poika muuten ehti jo aamulla kahdeksan jälkeen mäkeä laskemaan takapihalle.


 
 
Isoveli ei muistaakseni satuttanut itseään tänään, mutta pöytälätkää pelatessa hän onnistui katkaisemaan yhden Suomen pelaajan.

 
 
Vauvakin sai osansa tästä epäonnen päivästä. Hän kaatoi 12 kilon kahvakuulan kätensä päälle. Onneksi selvittiin säikähdyksellä. Käsi vain hieman punotti. Ei mennyt kahvakuula koko painolla käden päälle. Juu ja se kahva lähti eteisen kaapista sellaiseen paikkaan, ettei vauva pääse siihen enää käsiksi.
 
Kuvassa vauva tutkii puhelinluetteloa. Hetken päästä luetteloa jo maisteltiin.
 
Minä en ole itseäni satuttanut, mutta olen sählännyt senkin edestä kootessani naulakkoa ja testasessani uusia valoja. Onneksi kohta pääsee nukkumaan!

4 kommenttia

 1. Joskus on juuri noita päiviä. Huomenna parempi!

  VastaaPoista
 2. Olin myös sanomassa juuri samaa kuin Uraäiti... Meillä vanhin poika kaatui täällä Algeriassa ja (oikomishoidettu) hammas katkesi lähes juuresta :(. Onneksi löytyi näppärä tekijä, joka teki täällä pojalle uuden hampaan, mutta tilanne tuntui tapahtumahetkellä kamalalta!

  Ihana tuo tytön mekko! Mutta tosiaan sopivampi prinsessaleikkeihin kuin juhlamekoksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa teillä ollut ikävä juttu hampaan kanssa. Onneksi asia on saatu hoidettua!

   Poista

Instagram