4-vuotias

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Neljä vuotta sitten meidän perheeseen syntyi kahden pojan jälkeen tyttö. Emme tienneet vauvan sukupuolta etukäteen. Neiti antoi odottaa itseään kaksi viikkoa yli lasketun ajan. Ennen vauvan syntymää isoveljet ehtivät sairastaa vesirokon. Lisäksi pojat ja isä sairastivat vauvan odotusaikana sikainfluenssan.
 
 
Tammikuussa 2010 Haitissa oli maanjäristys. Islannissa oli tulivuorenpurkaus, jonka aiheuttama savupilvi häiritsi lentoliikennettä koko Euroopassa. Suomessa vuosi 2010 alkoi lumella, tuiskulla ja kinoksilla. Junaliikenne takkuili. Intercity juna törmäsi Helsingin rautatieasemaan.
 


Prinsessa Victoria meni naimisiin vuonna 2010. Kesällä oli ennätyshelteitä ja myrskyjä. Puuta kaatui yli 8 miljoonaa kuutiometriä.

 
 
Meillä asuu päättäväinen neiti. Hän tarvitsee välillä apua, että pääsee tunnetilasta pois. Touhukas ja tomera. Hän rakastaa mekkoja. Tänään juhlittiin pienesti kotona. Pikkusisko sai valita herkut. Söimme siis makaronilaatikkoa ja vaniljajäätelöä. Sunnuntaina tulee vieraita. Vielä tänä vuonna ei ole kaverisynttäreitä.


2 kommenttia

  1. Onnea 4-vuotiaalle! Meidän tytöllä oli tuo sama Marimekon mekko suunnilleen saman ikäisenä ja se on vieläkin säästössä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämäkin mekko on tarkoitus säilyttää, kunhan pikkusisko ja vauva ovat sitä ensin käyttäneet.

      Poista

Instagram