Viime viikon parhaat

keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Pitkästä aikaa kirjoittelen viikkopostausta. Edelleenkin olen hieman hukassa tämän blogini kanssa. En oikein tiedä, että lopettaakko kokonaan ja jos jatkan blogin pitämistä, niin mistä tänne kirjoittaisin. Tässä postauksessa kerron niistä asioista, jotka ilahduttivat ja inspiroivat minua viime viikolla. 


Aloitetaan maisemakuvalla. Käyn useaman kerran viikossa kävelyllä yksin tai naapurissa asuvan ystävän kanssa. Käydessäni kävelyllä yksin tulee otettua valokuvia. Kaverin kanssa kävellessä tulee parannettua maailmaa tai ainakin omaa mieltä. 
Kasvohoito, BD Room


Sain siskoltani joululahjaksi lahjakortin kasvohoitoon. Viime viikolla kävin kasvohoidossa, jonka kosmetologi siskoni teki. BD Roomilla on otettu koronarajoitukset hyvin huomioon ja olin hoitolan ainoa asiakas. Ihanan rentouttavaa. Kotiin lähdin pää pökerryksissä rentoutumisesta, mutta kasvot skarppina. Sain nimittäin samalla kestovärin kulmiin ja ripsiin.

 Elossa 24, Yle Areena 


Viime viikon vapaapäivinä katsoin kaikki jaksot uusimmalta Elossa 24 tuotantokaudelta. En ole katsonut aiempia tuotantokausia. Nyt kiinnostuin ohjelmasta, koska tiesin ohjelmaa varten kuvatun myös Lahdessa. Sarjahan oli ihan mahtava! Jaksot olivat mielenkiintoisia ja koskettavia. Terveydenhuollossa työskentelee ihan huippu tyyppejä mielenkiintoisissa ja haastavissa tilanteissa. 


Kukkakimppu, Kukkapii


Aina välillä ostan kukkia kukkakaupasta. Viime perjantaina ostin kimpun piristykseksi vaikka vapaan viikonlopun sijaan minulla alkoikin seitsemän päivän työputki. En tiennyt etukäteen mitä haluan ja kukkakaupassa minua kiinnosti eniten koronan näköinen oranssi kukka, jonka nimen unohdin samalla kun se minulle kerrottiin. Kukkakimpusta on muuten vaikea ottaa edustavaa kuvaa. 
Hanna Brotherus, Ainoa kotini


Rehellinen ja avoin esikoisromaani lapsuudesta, perheestä, parisuhteista, äitiydestä ja elämästä. Rakastan autofiktiota ja tämä oli hyvin kirjoitettua ja ajatuksia herättävää kuunneltavaa. Hanna Brotherus lukee itse oman kirjansa. 50-vuotiaalla neljän lapsen äidillä on jo paljon elämänkokemusta. Koin samaistuvani monta kertaa kirjan aikana. 

Mitkä asiat ovat ilahduttaneet ja inspiroineet sinua viime aikoina? 


10 kommenttia

 1. Kannattaa pitää pieni tauko bloggaamisesta jos tuntuu tuolta. Tauko tekee aina hyvää ja voit sillä aikaa hakea inspistä. Kivoja juttuja sinulla ollut viikossasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taukoa tässä on pidettykin enemmän ja vähemmän tänä vuonna.

   Poista
 2. Minäkin tapaan tätä nykyä käydä kävelyllä lähinnä naapurissa tai melkein naapurissa asuvien ystävieni kanssa - tätä se tämä aika teettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on luonto lähellä ja kesäkin tulossa.

   Poista
 3. Minä olen kiireiden takia vähentänyt blogiin kirjoittelua, nykyään teen vain pari postausta viikossa.
  Ilahduin esimieheni antamasta palautteesta ja vielä kun sain hoitolapsen äidiltä hyvää palautetta samana päivänä, niin olen kyllä koko viikon ollut yhtä hymyä.
  Iloa on tuonut myös kokkaava mies :)
  Ihanaa viikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa saada hyvää palautetta! <3
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Itselläkin bloggaaminen tulee varmasti kokemaan lähitulevaisuudessa muutoksia, joskus mietin lukeeko ihmiset enää blogeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin luen blogeja todella vähän. Eniten vietän aikaa instagramissa.

   Poista
 5. Minua ilostuttanut ihan ehdottomasti nuo omat kerholaiset ja aurinko, se, että pihaa saa alkaa pikku hiljaa laittelemaan.

  VastaaPoista

Instagram