#viikonräpsy 29/52

keskiviikko 26. heinäkuuta 2017
Viime viikolla lomailimme Pärnussa. Kännykällä tuli otettua paljon kuvia lapsista, ruuista ja maisemista. Kuvia tuli jaettua instagram tililläni, joka löytyy nimellä minnakil. Olikin vaikea valita kuvaa viikonräpsyksi.
 
Tähän kuvaan lopulta päädyin. Teimme yhtenä päivänä retken Latvian puolelle pieneen kaupunkiin nimeltä Ainazi. Kuva on leikkipaikalta, jonka löysimme pääkadun varrelta. Edellisen kerran kävimme Ainazissa vuonna 2014 ja siitä olen kirjoittanut blogiinkin otsikolla "Eväsretkellä Latviassa". Tästä uudesta retkestä Ainaziin voisin kirjoittaa postauksen. Nykyään Ainazista on tullut monen suomalaisen käyntikohde. Etenkin heinäkuun jälkeen, kun Virossa nousi alkoholin hinta. Mutta on Ainazissa muutakin kuin Superalko. Ainazi-kirjoitus tulossa myöhemmin.
 
 

Onnistuneen potretin ottaminen neljästä lapsesta ei aina onnistu. Usein yhdellä tai useammalla lapsella on hetkellisiä vaikeuksia hymyillä nätisti kuvassa. Eikä tarvitsekaan. Saa vaikka irvistää jos siltä tuntuu. Tämä äiti on niin innokas kuvaaja, että aina tulee uusia kuvia.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

14 kommenttia

 1. Tosi kiva tää postausidea!👍🏼

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eipä ole lasten vaatteita tai ilmeitä stailattu blogia varten.

   Poista
 3. Hauska kuva! :D Teillä on varmasti ollut kiva reissu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli onnistunut ja mukava. Aika vain meni niin nopeasti!

   Poista
 4. Kiva nähdä välillä sellaisiakin kuvia missä elämä näkyy ihan oikeasti eikä ole pakotettu lapsia olemaan mitenkään kuvaa varten. Iloinen kuva :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja nämä viikonräpsy -postaukset :) Hauska kuva!

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Niin kivaan kuvaan päädyitkin, tuossa on sitä fiilistä, joita sitten jälkikäteen muistellaan, kun lapset kasvaa ja talvisina päivinä.

  Aurinkoista viikonloppua Minna <3

  VastaaPoista
 7. Mekin oltiin juuri muutama viikko sitten Pärnussa. :) Harmi vain, että meitä ei oikein sää suosinut. Pitäisi itsekin kirjotella siitä reissusta vielä blogiin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tämän kesän säät on kyllä olleet varsin surkeat. Käyhän vinkkaamassa, jos Pärnusta kirjoitat kävisin mielelläni lukemassa. Pärnu kuuluu meidän vakkarikohteisiin ja sinne mennään vielä uudestaankin.

   Poista

Instagram