#viikonräpsy 28/52

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Pärnussa maasto on tasaista ja välimatkat lyhyitä. Mikä olisikaan parempi tapa liikkua kuin pyöräily.

Pärnussa näyttää olevan paljon vuokrapyöriä. Rannan lähellä voi vuokrata myös polkuautoja. Olemme nähneet yhden, kahden, kolmen ja neljän istuttavia polkuautoja. Niitä näyttää pystyvän yhdistelemään vaikka kahdeksan ihmisen peräkärrylliseksi yhdistelmäksi.

Asunnossa, jossa yövymme oli jo 2 aikuisten pyörää, yksi kokoontaitettava pyörä sekä yksi 20 tuumainen lastenpyörä. Meidän tarvitsi kuljettaa vain yksi pyörä ja turvaistuin, niin olemme päässeet koko perhe pyöräilemään.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.


10 kommenttia

 1. Hauska idea tämä viikon räpsy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin tulee postattua vähintään kerran viikossa. Pysyy julksisukynnys matalana. Nyt tosin alkaa olla jo kuukausia siitä, kun olen viimeksi järkkärillä kuvannut. Ehkä ensi vuodeksi järkkärihaaste.

   Poista
 2. Pärnu on kyllä parhautta pitkine rantoineen ja on oikeen sopiva pyöräilykaupunki!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavasti pääsee pyörällä. Eikä tarvitse parkkipaikkaa etsiä/parkkipaikasta maksaa. Ja tulee liikuntaakin siinä samalla.

   Poista
 3. Pärnuussa haluaisin itsekin käydä! Olisi kiinnostavaa vuokrata muissakin paikoissa pyörä ja tutkia maisemia sillä tavalla, mutta miksihän se jää aina tekemättä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörällä pääsee kyllä liikkumaan paljon laajemmalle alueelle kuin kävellen. Suosittelen. :)

   Poista
 4. Mä en ole koskaan vielä päässyt Pärnussa käymään, mutta kiinnostava paikka varmasti. Hyvä idea tuo pyöräily, pääsee liikkumaan kävelyä nopeammin, mutta saa samalla nautittua kaikesta ympärillä olevasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kaupunki ja täynnä suomalaisia. Pyörät on kyllä kätevät. Ei haluta ajaa autolla joka paikkaan.

   Poista
 5. Aika kätevää tuo pyöräileminen tuolla! Mekin rakastetaan pyöräilemistä, mutta emme tosin vielä voi kulkea kovin pitkä matkoja kun pojat ovat niin pieniä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä 7-vuotias on ollut tosi reipas pyöräilijä täällä. Pyörä on melko painava ja siitä puuttuu vaihteet. Toisaalta Pärnusta puuttuu myös (ylä)mäet. Nuorin on vielä sen verran pieni, että menee tutvaistuimeen.

   Poista

Instagram