Elokuu (Makro Tex-haaste)

sunnuntai 21. elokuuta 2016
Vietin elokuisen viikonlopun lasteni ja lapsuuden perheeni kanssa maalla. Paikassa, jossa olen lapsena viettänyt paljon aikaa. Minulla on maalta paljon hyviä muistoja, mutta välillä koin paikan myös varsinaiseksi työleiriksi. Olen muun muassa kitkenyt kasvimaalla, ollut perunan nostossa ja heinätöissä. Heinätöillä tarkoitan perinteistä heinien seivästystä. Lapsilleni on esitelty heinähangot ja seipäät sekä tyhjä navetta ja lato. Joskus ennen lasteni syntymään muistan ajatelleeni, että omat lapseni tulen säästämään raatamiselta. Nyt harmittelen, että lapseni eivät saa kokea samaa kuin minä. Onko aika kullannut muistot vai olenko keski-ikäistynyt? Tai ehkäpä vain olen vanhempi ja viisaampi ja ymmärrän lapsuuden kokemuksien arvon.    
 
 


Lämpimän elokuisen päivän jälkeen ilma viileni nopeasti ja nousi hieno usva. Usvaa lähdimme tyttöjen kanssa katsomaan ja totta kai otin kameran mukaan. Valokuvaus vain piti suorittaa nopeasti. Illalla oli itikoita ja metsässä hirvikärpäsiä. Vauhdikkaiden tyttöjen perässäkin piti pysyä.Osallistun näillä kuvilla Pieni Lintu-blogin Makro Tex-haasteeseen. Aiheena on tällä kertaa Elokuu. 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

9 kommenttia

 1. Tuo sumuinen ilta - mielenkiintoiset kuvat

  VastaaPoista
 2. Voi miten upeita sumukuvia! Hei jos kiinnostaa tule mukaan blogini Mustaa ja Valkoista -valokuvaushaasteeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kutsusta valokuvaushaasteeseen! Yritän lähteä mukaan. Viimeksi olen ottanut mustavalkokuvia 90-luvulla. Saa nähdä, miten onnistuu.

   Poista
 3. Ihana elokuinen, sumuinen tunnelma näissä kuvissa. Satumainenkin. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Voi miten mahtava usva ja ihanat pienet metsänkävijät. Tuntuu melkein kosteus iholla. Ihanaa elokuun loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja ihanaa elokuun loppua myös sinulle!

   Poista
 5. Elokuinen usva on ihan mielettömän kaunis! Saisinpa minäkin joskus vangittua sen kameraan :) Olet ottanut todella upeat kuvat ♥

  VastaaPoista

Instagram