Joulu 2015

sunnuntai 27. joulukuuta 2015
Lähdimme remontin keskeltä joulun viettoon miehen siskon luo Mikkeliin. Miehen isä haki meidän lapset jo päivää aiemmin, joten saimme tehdä viime hetken valmistelut kotona rauhassa miehen kanssa kahdestaan. Näihin viime hetken valmisteluihin kuului lahjojen ostaminen, seinien hiominen ja maalaaminen, pyykin peseminen ja pakkaaminen. Ja leivoinhan minä siinä sivussa kolme saaristolaisleipää ja yhden kuivakakun. Vuorokausi ilman lapsia, ehtiihän siinä paljon kun ei liikaa nuku. Niin ja kävimmehän me aatonaattona yhtä asuntoakin katsomassa.Joulun aikana näimme paljon sukulaisia. Hulinaa, vilskettä, helinää ja helskettä vai miten ne laulun sanat menevätkään.Omat ajatukset pyörivät joulun aikana usein asuntoasioissa. Ja pyörivät edelleen. Etsinnässä on siis isompi koti meille tältä samalta alueelta.

Mukavaa loppuvuotta!

9 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää teidän joulu! Mikä tuo pyöreä juttu tuossa ensimmäisessä kuvassa on? Näyttää kauniilta, mutten keksinyt mikä se voisi olla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehen siskon tekemä voileipäkakku. Sitä syötiin aatto aamupäivänä, kun koko miehen suku kokoontui perinteisille riisipuuroille, jossa oli kyllä kaikkea muutakin riisipuuron lisäksi.

   Poista
 2. Pidän peukut pystyssä että löydätte pian juuri teidän perheelle sopivan asunnon. Mukavaa loppuvuotta ja kaikkea hyvää vuodelle 2016!

  VastaaPoista
 3. Ihania joulutunnelmia. <3
  Tsemppiä sen oikean-(kodin) löytämiseen!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa loppuvuotta, Mrs Kiljunen. Pidän peukkuja, onneksi toiveilla on tapana toteutua. t. Ms Kiljunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en muuten oikeasti ole Kiljunen. Nimi vaan tuli joskus mieleen, kun ajattelin meidän perheen äänimaailmaa...

   Poista

Instagram