Parisuhdetta hoitamassa

tiistai 17. maaliskuuta 2015
Vietimme miehen kanssa vuorokauden parisuhdekurssilla. Tekipä hyvää! Näimme muita pariskuntia, jotka olivat eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa, mutta yhteistä heidän kanssaan oli se, että hekin olivat laittaneet parisuhteen muiden asioiden edelle aurinkoisena maaliskuun viikonloppuna. Viikonloppuun kuului luentojen lisäksi hyviä keskusteluja oman puolison ja muiden ihmisten kanssa. Oli ihana olla kahdestaan ilman, että piti huolehtia lapsista. Saimme syödä valmiissa pöydässä ja nukkua hotellissa. Tämän avulla jaksaa taas vähän aikaa. Suunnitteilla on kyllä uusia kursseja tulevaisuudessa ja kahdenkeskistä aikaa ilman kursseja.
 
 

Yhteisen ajan löytäminen ja ottaminen ei aina ole helppoa. Tällä kertaa jännitti taaperon jättäminen ensimmäistä kertaa yökylään ilman kumpaakaan meistä vanhemmista. Turhaan jännitin. Hyvin oli mennyt. Neiti oli nukkunut ilta yhdeksästä aamu kymmeneen! Lienee turha mainita, että kotona tuollaista ei ole koskaan tapahtunut!

 
 
Kuvat on otettu Kyyhkylässä, Mikkelissä.
 
 
Linkkejä:
 
 
 
 
 
 
Olen kirjoittanut blogissa aiemminkin  Parisuhteesta ja parisuhdekursseista
 
 
Kuvia Instagramista :  
 
 

Mukavaa viikkoa!
 
 
Kommenttikentässä saa mielellään jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan parisuhdekursseista. Meillä on kokemusta ainakin kolmesta erilaisesta parisuhdekurssista.
 
 
Virtaa välillämme
 
Parisuhteen palikat

Lähetä kommentti

Instagram