Instagram koukussa

sunnuntai 16. marraskuuta 2014
Ihan ensiksi haluan hehkuttaa täälläkin (Instagramissa sen jo tein) saamaani palkintoa. Osallistuin arvontaan Kotomo-blogissa ja tällaisen palkinnon sain. Servettejä, kiiltokuvia, Hyvää Joulua-tarroja, suklaata, teetä ja pullo-essu. Oikein mieleisiä kaikki ja tulevat/ovat jo tulleet käyttöön.Sain uuden puhelimen lokakuun lopussa. Samalla liityin myös Instagramiin. Nyt olen ihan instan lumoissa. Instan myötä myös kynnys kirjoittaa tänne blogiin on korkeampi. Pitäisi olla jotain oikeaa ja painavaa asiaa ja hyviä valokuvia. Eihän sellaisia ennenkään ole ollut, mutta kun paljon tulee jo julkaistua omalla instagram-tilillä http://instagram.com/minna_kiljustenblogi , niin mitä tänne blogiin jää? Vastausta en tiedä itsekään.

Tähän asti en ole hirveästi suunnitellut millainen tämä blogi. Olen ajatellut, että sitten kun minulla on enemmän aikaa paneudun blogin sisältöön ja ulkonäköön. Hah! On itsensä huijaamista luulla, että aikaa olisi enemmän. Aion siis jatkossakin jatkaa tällä sekalaisen sekavalla linjalla. Ja kirjoitella tänne mitä sattuu ja milloin sattuu.

Ihan pelkkää somekoukkua viime ajat eivät sentään ole olleet. Olen pelannut lasten kanssa enemmän kuin aikoihin. Peleinä ovat olleet Afrikan tähti ja Autot-muistipeli. Etenkin meidän 4v tyttö haluaa pelata muistipeliä.


Huomaan, että uuden puhelimen myötä myös kameralla kuvaaminen on jäänyt vähemmälle. Kamerasta ei montaakaan valokuvaa löytynyt tänne blogiin laitettavaksi.

 
 

Morjens! Nähdään taas!
 

1 kommentti

  1. Kyllä sinulla on sitten hyvä arpaonni! Tykkään Instagram-tilistäsi! Se on tosi värikäs! Itse en ole vielä moista kokeillut. Facebookiakin opettelen käyttämään vasta nyt blogin myötä vaihtelevalla menestyksellä...

    VastaaPoista

Instagram