Rusettipipo

keskiviikko 26. helmikuuta 2014
Osallistuin Facebookissa Neljä tähteä sivuilla arvontaan. Neljä tähteä valmistaa tällä hetkellä rusettipipoja. Myöhemmin myyntiin on tulossa myös muita tuotteita. Tilaaminen onnistuu sähköpostilla tai Facebookissa inboxin kautta. Minä siis voitin  arvonnassa ja sain valita millaisen pipon haluan. Päädyin mustaan pipoon musta-valko-pallollisella rusetilla. Pipon tilasin kohta 4-vuotiaan pikkusiskon päähän sopivaksi. Pipo tuli nopeasti kotiin sen jälkeen, kun olimme tilauksen tehneet. 
 
Pikkusisko on tyytyväinen uuteen pipoonsa. Yhdessä me pipon ja rusetin väriä valitsimmekin. Neiti oli myös innoissaan pipon valokuvaamisesta blogia varten. Ylimmässä kuvassa näkyvää neulemekkoa on muuten pikkusiskon mummo käyttänyt lapsena. 

6 kommenttia

 1. Kiva pipo - ja mekossa on ihana väri. Ja ihana on pikkusiskokin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pipo on kyllä kiva. Edellinen trikoopipo pikkusiskolla oli isoveljen vanha autopipo. Onhan tämä vähän toisenlainen. :) Tuo mekko on uskomattoman hyvässä kunnossa. Luulin sitä ensin anopin omalle tyttärelleen tekemäksi, mutta onkin siis anopin äidin anopille tekemä. Ei mikään yhden sesongin kertakäyttövaate.

   Poista
 2. Onpa mukava nähdä pipo uuden omistajan päässä ja kiva kuulla että pipo oli mieluinen. :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä on neidillä nyt hieno pipo! Pitäisi itsekin alkaa taas kevään tullen jatkamaan trikoopipojen ompeluharjoituksia. Kauniita kuoseja kyllä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tsemppiä ompeluharjoituksiin! Mä jätän ne väliin, vaikka olisi kyllä itsellekkin tarvetta pipolle. Minä ja ompelukone ei vaan oikein tulla toimeen.

   Poista

Instagram