Mä joka päivä töitä teen - viime viikon kuulumiset

keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Viime viikolla Lahdessa oli Salpausselän kisat. Koronan takia kisat järjestettiin ilman yleisöä ja kaikilta kisoihin tulevilta vaadittiin negatiivinen tulos koronatestistä. Mehiläinen järjesti kilpailijoiden, muiden joukkueenjäsenten, kisojen järjestäjien sekä vapaaehtoisten testaamisen. Minä olin keikkalaisena Mehiläisellä ottamassa testejä sekä tekemässä testejä. Omien töiden ja Mehiläisen töiden takia minulle tuli lähes 58 työtuntia viime viikolle. En paljon ehtinyt kotoa olla. 


Minä töissä ja minä vapaa-ajalla eli keikkalaisena Mehiläisellä. 


Töiden lisäksi ehdin käydä viime viikolla kaksi kertaa hiihtämässä. Kerran työpäivän jälkeen ja kerran ennen töitä. Hiihdän perinteisellä tyylillä isäni vanhoilla nano-suksilla. Meiltä pääsee kävellen hiihtoladulle ja valittavana on eripituisia reittejä.  
Tiistaina minulla oli vain muutama tunti töitä, joten ehdimme miehen kanssa yhdessä lounaalle Malskin Bistroon


Malskin Bistro

Päijänteenkatu 9, Lahti

Entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä sijaitseva Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista. Tänä keväänä samaan kiinteistöön aukeaa myös Lahden taide- juliste ja muotoilumuseo. 

Lounaaseen kuului maukas salaattipöytä (Kuva salaattiannoksesta alla). Lämmin ruoka, jonka saa valita kahdesta vaihtoehdosta sekä kahvi tai tee. Hinta lounaalle on 10,70€. Mieheni söi kanaa ja uunijuureksia. Minä söin halloumia ja couscousia. Olimme molemmat tyytyväisiä annoksiimme.
Ostimme miehen kanssa vielä crema catalanan puoliksi. Tuli ihan Espanjan matkat mieleen. Malskin Bistroon aiomme mennä uudestaankin. Minua kiinnostaisi myös Malskin Bistron brunssit. Nettisivujen mukaan seuraava järjestetään 20.2.2021

Viikon kirja

Anne Cathrine Bomann, Agathe

71-vuotias eläkkeeseen päiviä laskeva psykiatri ottaa vastentahtoisesti vielä yhden uuden potilaan. Kovia kokenut saksalaisnainen Agathe lepyttää kireän lääkärin ja saa hänet pohtimaan elämäänsä uudesta näkökulmasta. Vähäeleinen ja lyhyt kirja paljastaa lukijalle lisää psykiatrista ja Agathesta kirjan edetessä.  
Kirjakuvassa näkyy myös uusi ostokseni Tokmannilta eli pääruukku. Somessa näin näitä valkoisena, mutta kaupassa oli vain harmaa. Päädyin ostamaan harmaan sekä tuon viherkasvin ruukkuun.


Mukavaa tammikuun viimeistä viikkoa!

  

8 kommenttia

 1. Olipas hurjat työtunnit sinulla, huh!
  Halloumi ja couscous kuulostavat niin hyvältä, minäkin olisin valinnut sen.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla töitä onkin ollut vähemmän.

   Rentoa sunnuntaita! <3

   Poista
 2. Huhhuh :) Hei, tosi herkullisen näköiset safkat teillä :)

  VastaaPoista
 3. Jessus mikä työviikko, mä olisin ihan kuollut!
  Toivottavasti sulla on pian myös kunnolla vapaata, tolla tahdilla ei jaksa kukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin poikkeusviikko, kun oli ne Salppurin kisat. Nyt olen palannut normaaliin.

   Poista
 4. Hui mikä työviikko, tuon jälkeen varmaan kaipaa jo hieman palautumisaikaa!

  VastaaPoista
 5. Tuo pääruukku on hieno. Katselin näitä itsekin, mutta myöhemmin ne olikin jo kaikki menneet. :D Mukavaa viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista

Instagram