12 ajatusta

tiistai 26. marraskuuta 2019
Löysin tämän haasteen Tiian Minäkö keski-ikäinen? blogista. Tiia taas oli napannut tämän haasteen Kristiina K:n blogista. Tykkään erilaisista haasteista, vaikka harvakseltaan niihin vastaankin. Nyt ajattelin, että olisi sopiva hetki miettiä vastauksia näihin kahteentoista kysymykseen ja jakaa vastaukset tänne blogiinkin.


Asun: Lahdessa. Olemme muuttaneet miehen kanssa lukuisia kertoja. Nyt olemme tyytyväisiä sekä asuinalueeseen että riittävän isoon omakotitaloon. Kylpyhuonetta, saunaa ja vierashuonetta + varastotiloja lukuunottamatta kaikki on yhdessä tasossa.

Innostun: En ole heittäytyjä, joka innostuu palavasti. Toisaalta jos jostain innostun oikeasti, niin pyrin toteuttamaan asian. Innostukseni saattaa tosin hiipua nopeasti. Tänä vuonna olen innostunut kuuntelemaan äänikirjoja. Tähän mennessä olen tänä vuonna kuunnellut 64 äänikirjaa. Luettuja kirjoja on 14. Aikamoinen lisäys aiempien vuosien noin kymmeneen kirjaan!Ihailen: Ihmisiä, jotka uskovat itseensä ja tekevät töitä saavuttaakseen unelmansa.

Haluaisin: Viettää enemmän rauhallista ja ruudutonta aikaa oman perheen kesken.

Rentoudun: Haluaisin vastata, että metsässä samoilemalla ja urheilemalla. Oikeasti kyllä sohvalla makaamalla ja äänikirjoja kuuntelemalla. Marraskuussa hankkiuduin Netflix-koukkuun katselemalla kaiken vapaa-ajan Jane the Virgin-sarjaa.Luonnettani kuvaa: Olen rauhallinen, mukautuva ja tunnollinen. (Kysyin mieheltä, koska en osannut itse vastata. Ensimmäinen lause on siis miehen suusta. ) Alkuun minusta saa usein vaikutelman hiljaisesta, ujosta ja arasta ihmisestä, mutta kun minuun tutustuu paremmin, karisee ujous ja arkuus.

Ilostun: Hyvästä ruuasta, hyvistä keskusteluista ja pienistä huomionosoituksista. Mieheni tekee minulle usein iltapalaa. Ihan parasta! Suurin rakkaudenosoitus, mitä voi kiireisen arkipäivän jälkeen toivoa! <3
Jos voisin tehdä mitä vain: Viime aikoina minua ovat ahdistaneet ympäristöasiat. Etenkin, kun mietin lasten tulevaisuutta. Jos voisin tehdä mitä vain poistaisin ilmastonmuutoksen. Omassa elämässäni haluaisin keksiä mitä tekisin, kun lopetan työni perhepäivähoitajana.

Haluan ympärilleni: Hyvää energiaa ja positiivisuutta sekä kauniita asioita.
Haaveilen: Omasta ajasta ja paremmasta ryhdistä. Nämä ovat asioita, joille minun on mahdollista tehdä jotain. En vain ole tehnyt.En luopuisi: Perheestäni. Tavaroihin ja omaisuuteen en haluaisi kiintyä. Turhista tavaroista haluaisinkin päästä eroon.Ajankohtaista juuri nyt: Ruuhkavuodet. Huolehdin niin paljon muista, että omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on unohtunut. Jos tilanne jatkuu tällaisena, en pysty kohta huolehtimaan muista niin hyvin kuin haluaisin. Nyt oman kehon laiminlyönti on tuntunut jumissa olevina lihaksina niskassa ja selässä. Maanantaina minua huimasi useampaan otteeseen. Se säikäytti niin paljon, että haastoin itseni tekemään venyttelyjä ja joogaa youtube-videoiden avulla. Eilen joogasin ja tein niska-hartiajumpan.

Nappaa ihmeessä tämä haaste mukaasi!

Mukavaa viikkoa! 

14 kommenttia

 1. Tämän voisikin tehdä! Parissa kohdassa oli kuin olisin itse kirjoittanut vastauksia. Minä olen ajatellut, että olet avoin, kiltti ja toimelias nainen...Osuiko yhtään oikein?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olisi lukea vastauksesi tähän haasteeseen! Ja tunnistan kyllä itseni kuvauksestasi! <3
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ompa kiva postaus! Täytyypäs itsekin tallentaa tämä talteen ja julkaista jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Tämän haasteen voisin ottaa itsellenikin blogiin vastailtavaksi :)

  VastaaPoista
 4. Minusta haasteet ovat superkivoja tehdä ja lukea, mutta omaan blogiini ne eivät tuo kävijöitä jostain syystä. Uskaltaisinkohan kokeilla tätä. :D Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tämä minullakaan juuri lukijoita näytä kiinnostavan. Haasteet auttavat itseäni silloin, kun on kirjoitusjumi. Haluaisi kirjoittaa, mutta ei tiedä mitä kirjoittaisi.
   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 5. Tämä on kiva haaate, joka minulla on jo luonnoksissa aloitettuna. Mukavaa joulukuun alkua sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että teit tämän. Apua onko munkin nyt katsottava tuo Jane the Virgin. 😍

  Kivaa viikonloppua ja kiitos linkkauksesta❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jane the Virgin on ihana! ❤
   Mukavaa joulunaikaa!

   Poista
 7. En olekaan hetkeen tehnyt haaste-postausta, laitan talteen :) Ihanaa alkanutta joulukuuta <3

  VastaaPoista

Instagram