Iltauinnilla

keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Terveiset Pärnusta!Saavuimme tänne maanantai iltapäivänä. Silloin kävimme uimassa lähirannalla. Söimme ostoskeskuksen Hesburgerissa ja teimme muutamia pieniä ostoksia. Rimissä teimme ruokaostokset. Hinnat ovat Virossa nousseet, mutta ruoka näyttää olevan vielä halvempaa kuin Suomessa.


Tiistai aamuna kävin miehen kanssa lenkillä ja teimme vähän vatsa- ja selkälihaksia sekä kyykkyjä. Aloitin sohvaperunasta juoksijaksi ohjelman. Aamupäivällä täällä satoi ja ukkosti. Lounaan jälkeen kaivoimme esiin pyörät ja pyöräilimme rannan puistoon. Muut pyöräilevät ja nuorin istuu tarakalla. Ohjemmassa oli minigolfia ja trampoliineja sekä puistoilua. Keskustaan pyöräilimme jätskeille. Barbiet saivat uusia vaatteita käsityöliikkeestä ja minä varasin ajan kampaajalle.


Illalla pojat kävivät pelaamassa korista miehen kanssa. Ennen auringonlaskua kävimme koko perhe iltauinnilla. Minä unohdin puhelimen, mutta onneksi miehellä oli puhelin mukana. Sain otettua kuvia lapsista. Ja tuo viimeisen kuvan lintukin nähtiin.

Matkoilla teemme enemmän asioita yhdessä perheenä. Kotona on kaverit, omat menot, kotityöt, työt ja harrastukset. Minä teen vielä töitäkin kotona. Oli siis ihana päästä välillä pois.

20 kommenttia

 1. Näin sen pitääkin olla, että matkoilla vietetään yhteistä laatuaikaa ja luodaan niitä yhteisiä muistoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveissa olisi saada yhteisiä hetkiä enemmän myös arkeen. Ihana kuitenkin huomata, että tullaan kaikki hyvin toimeen lomalla ja meillä on kivaa.

   Poista
 2. Olipa riemukkaat kuvat uintireisaulta. Hyvää kesän jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Voi. <3 Lomalla parasta ehdottomasti PN se, että tulee oltua oikeasti yhdessä ja tehdä asioita kimpassa. Jos on ”vaan kotona” menee se aika helposti vähän töitä tehden, siivotun tai kavereiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tosin kotona tuntuu, että lapset näkevät niitä kavereita mulle jää työt ja siivous.

   Poista
 4. Onpa ihana tuo kuva teidän lapsista. Kyllä vaan lomalla on parasta se kiireettömyys ja oman porukan kanssa hengailu.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa teille <3

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! Kesäinen ihana fiilis välittyy siitä. Meillä on ihan sama, että lomalla ollaan enemmän vain perheen kesken. Ensi viikolla seesteisyys jo päättyy ja molempien harrastukset alkaa taas pyöriä täydellä teholla. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä loma jatkuu vielä ensi viikon puolelle. Harrastuksista on ollut todella lyhyt tauko tänä kesänä. Viikon päästä jo futisturnaus. Onneksi ei sentään oman joukkueen - ei talkoita!

   Poista
 6. Vitsit miten riemukkaat kuvat :) Kyllä kesä on ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
 7. Miten ihanat kuvat teidän lapsista!<3 Tuosta joku taulu seinälle...:)
  Ihanaa lomaa Minna!<3 Joskus täytyy tuo Pärnu vielä kokea.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee vuosien tauon jälkeen teettää edes tuo yksi kuva. Ennen tilasin paljon kuvia. Nyt en ole vuosiin tilannut ollenkaan.
   Meille Pärnu on vakkarikohde ja tuttu kaupunki. Eipä ole koskaan näiden vuosien aikana sattunut näin hyvät ilmat.

   Poista
 8. Ihanan kuuloista! Lomaan kyllä kuuluukin todella tuo, että ollaan perhe koossa ja annetaan toisile sitä aikaa ❤ Pärnuu on ehdottomasti omalla "tänne halua joskus"'-listallani, koska siellä en ole käynyt ikinä vaikka monessa paikkaa tullut matkattua. Ja niin moni kehuu paikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pärnu on täynnä suomalaisia. Moni tuttukin täällä juuri nyt. En ole nähnyt, mutta somesta huomannut. Ei kai tätä turhaan sanota Suomen eteläisimmäksi kaupungiksi. ;)

   Poista
 9. Ai että, nuo rantakuvat lapsista ovat niin onnistuneet! Ihania!

  VastaaPoista
 10. Yhteisillä matkoilla tärkeintä on juuri viettää sitä laatuaikaa yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikko oltu yhdessä 24/7. Vielä muutama päivä. Kivaa on ollut.

   Poista

Instagram