Mikämikä-seikkailu Enonsaaressa - linkki arvontaan

torstai 10. toukokuuta 2018
Parin viikon päästä on mahdollista osallistua koko perheen toiminnalliseen draamaseikkailuun Enonsaaressa. M/S Vellamolla on lauantaina 26.5 kaksi lähtöä Lahden satamasta, klo 11 ja 14.30. Laiva vie isot ja pienet seikkailijat Enonsaareen, jossa on tarkoitus auttaa Peter Pania (Konsta Hietanen) pelastamaan ystäviään.Enonsaaressa on ainakin merirosvoja, keijuja ja intiaaneja. Merirosvot ovat kehitelleet sellaisia juonia, että Peter Pan, keijut ja intiaanit tarvitsevat mantereen lapsia apuun. Risteilylle osallistuvat lapset ja toki aikuisetkin saavat halutessaan pukeutua merirosvoiksi, keijuiksi tai intiaaneiksi. Miksei myös kadonneeksi lapseksi. Mikä olisi sinun rooliasusi?

Vastaavanlaisia risteilyjä Enonsaareen on järjestetty aiemminkin. Edellisestä kerrasta on kulunut jo jokunen vuosi. Aina nämä risteilyt ovat olleet loppuunmyytyjä. Peruutuspaikkojakin on kuulemma jonotettu satamassa. Itse olen ollut kerran mukana lasten kanssa. Kokemus oli niin mahtava, että tälläkin kertaa olisimme ehdottomasti ostaneet liput. Ja itseasiassa ostettiinhan me! Siitäkin huolimatta, että pääsemme ilmaiseksi paikanpäälle koko päiväksi järjestämään tätä tapahtumaan. Lippujen ostamisessa oli se tarkoitus, että jos kaikki lapset eivät haluakkaan koko päiväksi saarelle mukaan, niin he voivat tulla vierailemaan ja osallistumaan seikkailuun isovanhempien kanssa, mutta onhan tälle meidän lippujen ostamiselle vähän naurettukin.
Liput tähän toiminnalliseen draamaseikkailuun maksavat 20 euroa. Hintaan sisältyy laivamatkat, picnic-eväät sekä tietenkin itse seikkailu Enonsaaressa. Seikkailu sopii kaikenikäisille, mutta rattaita ei voi ottaa laivaan mukaan. Kävelymatkat Enonsaaressa eivät kuitenkaan ole kovin pitkiä. Lippuja voi ostaa Visit Lahden nettisivuilta.

Joku onnekas voi myös voittaa lipun arvonnasta, joka löytyy tapahtuman facebook-sivuilta, Mikämikä-seikkailu. Arvonta on voimassa4 11.5. kello 16.30 saakka. Mikämikä-seikkailulla on myös oma instagram-tili. Sieltäkin löytyy lippuarvonta.
Seikkailun järjestää Lahden Steinerkoulun neljännen luokan vanhemmat ja lapset. Tuotolla kerätään rahaa parin vuoden päästä olevaan leirikouluun.


Nähdään Enonsaaressa!

16 kommenttia

 1. Ihan huikea idea, todellista elämysmatkailua! Kiva, että tällaisi juttuja järjestetään lapsille.

  Mun rooliasu olisi ehdottomasti intiaani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tulee olemaan huippu juttu! :)
   Intiaaniin päädyin minäkin.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, pistetään korvan taakse!

  VastaaPoista
 3. Wau, tällasta voisi oikeasti harkita kesätekemiseksi. Kotiseutumatkailu on parasta.

  VastaaPoista
 4. Peter Pan seikkailu, voihan! Luulenpa, että tuolla aikuisetkin tulevat viihtymään!

  VastaaPoista
 5. Tosi hauska idea, viihdettä koko perheelle :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hauskalta jutulta :)

  VastaaPoista
 7. Ompas ihana idea ja varmasti mainio kokemus ikään katsomatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on kiva kokemus kaikenikäisille! Ensi lauantaina seikkaillaan!

   Poista

Instagram