Helmikuu 2018

perjantai 2. maaliskuuta 2018
Helmikuun pakkasissa jäädytimme lasten kanssa tyhjiin maitotölkkeihin tulppaaneita ja vesiväreillä värjättyä vettä. Lisäksi kokeilimme myös serviettikuvan jäädyttämistä.

Helmikuussa minulla ja miehellä oli 13. hääpäivä ja esikoisemme täytti 12 vuotta. Minä aloitin laskiaisena ekopaaston. Olen syömättä lihaa ja  kalaa pääsiäiseen saakka.

Osallistuin blogisisarten ystävänpäiväkortti vaihtoon ja sain kortin lisäksi kauniin korun Inspiration-blogin Viltsulta.

Kävin nuorimman kanssa Lahden kaupungin teatterissa katsomassa Ystäväni Viiru-näytelmän. Miehen kanssa kävin katsomassa Merkkipäivä-näytelmän. Tykkäsin molemmista näytelmistä.

Ulkoilimme Vesijärven jäällä. Kiikunlähdettäkin käytiin ihastelemassa.

Äitini kävi Espanjasta meitä katsomassa. Pojat saivat tuliaisiksi dinosaurusten munat. Jännityksellä sitten odotettiin munien kuoriutumista.

Minä kokeilin tuorepuuroa ja ihastuin samantien! Nyt olenkin syönyt lähes joka aamu tuorepuuroa. Myös instagram-tilini @minnakil on täyttynyt puurokuvista.
Helmikuussa kirjoitin siitä, miten lasten sairastamisesta ja töissä poissaolosta tulee huono-omatunto. Samassa kirjoituksessa oli kuvia helmikuun ainoasta valmistuneesta käsityöstä eli paksusta langasta neulotusta villapeitosta.Helmikuussa luin hävettävän vähän kirjoja. Netflixiä tuli katsottua senkin edestä. Tämän hetkinen suosikkini on Good Wife. Miehen kanssa katsotaan yhdessä Ritaa. Tuskastuttavan hitaasti. Vain yksi jakso viikossa.


Osallistun tällä kännykkäkollaasilla jo perinteeksi tulleeseen tapaan Pieni Lintu-blogin kollaasihaasteeseen.


Mukavaa maaliskuista viikonloppua!
 
 
Minä lähden kohta retriittiin. JÄNNITTÄÄÄÄÄ!!!!

21 kommenttia

 1. Tuo peitto on kyllä niin ihana!
  - Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Upea peitto! <3 Retriitti kuulostaa myös mielenkiintoiselta. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mukavan kuuloinen kuukausi teilläkin. Hitsit vaan näitä tauteja. Itse nyt jo viikon verran ollut aivan puolikuntoisena.
  Ihana tuo teidän hääkuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Josko nyt olisi tämän talven taudit sairastettu.

   Poista
 4. Meillä on kans innostuttu jäädyttämään vesivärivettä sekä tulppaaneja. Aivan ihania tulee. Mä oon haaveillut, että saisin tehtyä tuollaisen jättineulepeiton. Mutta en oikein tiedä mistä aloittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aloitin peiton teon tilaamalla alennuslankaa adlibrikselta ja koon 30 puikot. :)

   Poista
 5. Voi tuorepuuro! Kiitos muistutuksesta, ne onkin jäänyt vähemmälle! Niin hyvä, kun saa vaikka joka aamu erilaisen - niin helppo tehdä eri variaatioita ��

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti pysytte terveenä tässä kuussa. �� Tuorepuurot ovat kyllä ihania ja kivaa vaihtelua tavalliselle puurolle.

  VastaaPoista
 7. Ihana helmikuu teillä! <3 Minusta tuntui, että koko helmikuu meni kokonaan minulta ohi. Kun listasin tekemiämme asioita huomasin kuitenkin että niitä oli super-paljon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä sitä ei muista puoliakaan tekemistään jutuista. Onneksi on blogi ja kännykän kuvat!

   Poista

Instagram