#viikonräpsy 37/52

tiistai 19. syyskuuta 2017
Viime lauantaina äitini vei minut ja neljä lastamme teatteriin. Lahden kaupunginteatterissa menee nyt Tatun ja Patun Suomi-näytelmä. Me viihdyimme ja tykkäsimme kaikki. Ekaluokkalainen nauroi useamman kerran ääneen. 4-vuotias ei vielä ihan kaikkea ymmärtänyt, mutta tykkäsi esityksestä ja jaksoi hyvin koko väliajan kanssa 1h 45 minuuttia kestäneen esityksen. Myös me aikuiset nautimme esityksestä, joka vain parani loppua kohden.

Tatu ja Patu kirjoja meillä on luettu paljon, joten Outolan veljekset olivat tuttuja jo ennestään. Näytelmän Tatu Raisa Vattulainen ja Patu Anna Pitkämäki olivat loistavia rooleissaan. Muita hahmoja näytteli neljä näyttelijää. Meidän nuorin kyseli välillä ihmeissään: "onko tuo oikeasti mies?", kun mies näytteli naishahmoa. Isompien mielestä se oli vain hauskaa.Näytelmää kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin katsomaan!

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

Milloin sinä olet viimeksi käynyt teatterissa?

10 kommenttia

 1. Mä olen tainnut käydä teatterissa viimeksi silloin, kun itse harrastin näyttelemistä. Ja siitä on vuosia. Kunhan lapset kasvavat täytyy alkaa heitä viemään teatteriin, sillä onhan siinä jotain aivan omanlaistaan taikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian vähän tulee käytyä teatterissa. On se aina niin ihana elämys, että voisi käydä useamminkinmä.

   Poista
 2. Me kävimme kesällä kaksikin kertaa lasten kesäteatterissa täällä Jyväskylässä. Poika 2,5 vee tykkäsi molemmista esityksistä, ja toisessa jaksoi yllätyksekseni jopa istua koko esityksen paikallaan!

  Toivottavasti teatterissa menisi nyt talvellakin jotain lapsille, niin menisimme käymään ihan "oikeassakin teatterissa" :)

  VastaaPoista
 3. Maanantaina viimeksi :)

  www.dailychic.fi

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kivalta! Me kävimme juuri lauantaina aikuisten kesken katsomassa Myrsyluodon Maija-musikaalin Helsingin kaupungin teatterissa. Oli muuten tosi hyvä! Lasten kanssa kävimme kolme viikkoa sitten katsomassa lastenoppeeraa joka myös oli tosi hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrskyluodon Maija on ihana! <3 Jokunen vuosi sitten se esitettiin Lahden kaupunginteatterissa.

   Poista
 5. Käytiin oman 4-vuotiaan kanssa ilmaisteatterissa Espoon WEEGEE talossa, hän tykkäsi siitä kyllä tosi paljon ja hirnui innoissaan. Pitäisi viedä hänet kyllä useammin teatteriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin täällä Lahdessa on välillä kirjastoissa ilmaisia nukketeatteriesityksiä lapsille. Osa on ihan huikeita!

   Poista

Instagram