#viikonräpsy 24/52

tiistai 20. kesäkuuta 2017
Kaksi edellistä viikkoa meillä on eletty suurta jalkapallohuumaa. Kahden viikon futiskoulu huipentui viikonloppuna kaksipäiväiseen turnaukseen.


7-vuotias tyttäremme osallistui futiskouluun toisen kerran. Oli ihana nähdä tytön riemu treeneissä ja lopputurnauksessa. Onneksi säät pääsääntöisesti suosivat myös meitä kannustusjoukkoja, jotka vietimme monet treenit kentän laidalla palloa potkien, piirtäen ja eväitä syöden.

Ehdin jo ajatella, että ensi kesänä minun ei enää tarvitse kuskata futiskouluun eikä varsinkaan olla kentän laidalla. Nuorin on kuitenkin puhunut sen verran innokkaasti menevänsä ensi vuonna futiskouluun, että eiköhän minut löydä sieltä kentän laidalta myös vuoden päästä.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kuvan viikon varrelta.

10 kommenttia

 1. Futiskentän laidalla meilläkin vierähtää tovi jos toinenkin :) Hyvällä säällä se on jopa ihan mukavaa, mutta auta armias niitä vesisateisia +4 asteen kelejä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän lapset näyttää pärjäävän sadesäällä futiskentällä ilman vanhemman jatkuvaa paikalla oloa paremmin kuin aurinkoisella kelillä... ;)

   Poista
 2. Meillä tuleva kolmosluokkalainen on kanssa innostunut jalkapallosta. (tyttö siis) Syksyksi hän kuitenkin valitsi akrobatian uudeksi harrastukseksi, yhden jo vanhan lisäksi. Nyt sitten meinaa että käy jouluun asti akrobatiassa ja sitten aloittaa jalkapallon. :) en tiedä mistä moinen jalkapallokärpäsen purema iskenyt, isosiskonsa kun aivan heppahullu :D eli meilläkin saattaa mennä siis ensi kesä jalkapallokentän laidalla :D
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyttö on aina puhunut tanssista ja baletista. Tämä futisinnostus on tullut ihan puskista.

   Poista
 3. Tuttuja maisemia, meillä futaa yksi intohimoinen fudispoika.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä harrastaa futista tällä hetkellä 3/4. Ja se neljäskin puhuu jo ensi kesän futiskoulusta..
   Ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 4. Saapa nähdä, onko meillä sama edessä lähivuosina. :) Aurinkoista juhannusviikkoa! P.s. blogissani on synttäriarvonta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin ihastelemassa tulppaaneja blogissasi ja osallistumassa arvontaan.

   Poista
 5. Niin tutun näköistä tuossa kuvassa. Eilinen ilta meni kokonaan kentän laidalla seisten ja Minean perässä juosten:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin olet siis futismutsi. Meitä tuntuu olevan paljon.
   Aurinkoista viikkoa!

   Poista

Instagram