Tammikuussa valmistuneet villasukat

keskiviikko 1. helmikuuta 2017
Tammikuussa tuli neulottua erityisen paljon. Sain valmiiksi neljät villasukat. Lisäksi virkkasin lapsille ruoka-aineita leikkeihin.Nuorin tilasi itselleen pitkät villasukat. Neuloin ne Novitan Seitsemän veljestä langasta. Vuorotellen kaksi riviä sinisellä raitalangalla ja kaksi riviä sateenkaarilangalla.Anoppi pyysi joskus unisukkia. Hänelle neuloin unisukat Novitan seitsemän veljestä Nostalgia-langasta. Langan sain #yllätääti haasteesta.Itselleni tein Olga-sukat Novitan Seitsemän veljestä raita-langasta. Nämä ehdinkin jo esitellä täällä blogissa.Esikoinen sai villasukat tästä Novitan Seitsemän veljestä raita-langasta. Tämä oli jotenkin ihan hänen väristään lankaa.Tämä ei ollut Novitan Seitsemän veljestä mainos. Langasta on vaan niin helppo ja nopea neuloa. Ja sitä on niin helppo ostaa. Sitä kun myydään meidän lähikaupassakin.

10 kommenttia

 1. Mahtavan taitava oot ja noi Olga sukat mulle kiitos heti ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muuten voisin sinulle Olgat tehdäkin, mutta nyt ei uskalla luvata. Yksi pikku muuttokin olisi tässä kuussa luvassa kaiken muun arjen kiireen ja säätämisen lisäksi.

   Poista
 2. Nuo ekat sukat on kyllä aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Hienoja kaikki! Tuo onkin valitettavasti häviävä taito, onneksi joillakin on se vielä tallella!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä taas ajattelen, ettei taito ole mihinkään katoamassa. Tai sitten neule-aiheisiin facebook-ryhmiin kuuluminen vääristää todellisuutta. Paljon niissä nimittäin on nuoria(kin) jäseniä.

   Poista
 4. Vau, oot taitava ja ahkera! Mä kudoin viimeisen yksinäisen sukkaparini joskus 5 vuotta sitten ja epäilen, ettei sitä toista paria taida tulla ikinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on neuloosi päällä. Keskeneräisiäkin oli kertynyt hävettävän paljon. Yhtenä vuonna hävitin ne kaikki. Ne vain ahdistivat eivätkä enää inspiroineet.

   Poista
 5. Mä en ole saanut mitään aikaiseksi... täytyy alkaa ottaa niskasta kiinni. Mulla on Teinimonsterin joulusukatkin vielä kesken.... 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on pitkiä aikoja, et en saa mitään aikaiseksi. Nyt on ollut neuloosi päällä. Jännityksellä odotan, milloin lopahtaa.

   Poista

Instagram