Ex-keinuja

tiistai 18. elokuuta 2015

Viime keväänä meidän nuorin ei puistossa juuri muuta tehnyt, kun istui keinussa. Kun hän halusi ulos, hän yleensä sanoi: "Heijaa mennään." Ja kyllä sitä sitten keinuttiinkin. Jossain vaiheessa jo ajattelin, että onko se fanaattinen keinuminen edes normaalia. "Heijaa, heijaa" "Rainbow Dash-vauhdit" ja mitä näitä sanontoja olikaan. Jos ehdotin taaperolle jotain muuta tekemistä, hän korkeintaan halusi vaihtaa viereiseen keinuun.
Nyt keinuminen on pikku hiljaa jäänyt vähemmälle. Taaperon lempipuuhaa tuntuu olevan kiipeäminen. "Ite piipee!"


Mukavaa viikkoa!

7 kommenttia

 1. Ihana touhu täti�� t. Ida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vauhtia riittää ja niin varmasti myös teillä! Jäi synttärilahjat lähettämättä. Ja ostamatta ja..

   Poista
 2. Minä taas toivon, että meillä olisi toisinpäin. "Pojat, istukaa edes hetken paikoillanne näissä keinuissa.. pliis" Hihii..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi se olla meilläkin tuollaista, kun pojat olivat pieniä. Menivät eri suuntiin ja olisi pitänyt olla kahdessa paikassa yhtä aikaa vahtimassa. Mutta nyt on vain yksi taapero. Tällä viikolla olen ollut puistossa kahdestaan nuorimman kanssa. Pojat ovat koulussa ja tyttö kerhossa.

   Poista
 3. Meidän 2v on nyt päättänyt että on iso tyttö ja kiikkaa vaan isojen keinussa. Voi että pelottaa aina milloin mätkähtää, mun mielestä vaivakeinu olis ihan hyvä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä keinuu molemmissa. Tällä hetkellä mieluummin ehkä kuitenkin vauvakeinussa. Saa kovemmat vauhdit.

   Poista

Instagram