Haaste: Kuvaa kirjahyllysi, osa 2 / Lapset

torstai 16. lokakuuta 2014
Ikomi-blogin Inari (kirjastontäti) haastoi bloginsa lukijoita kuvaamaan kirjahyllynsä. Minä lähdin haasteeseen mukaan ja meidän kirjahylly löytyy täältä! Alkuperäinen haaste ja Inarin värikäs ja mielenkiintoinen kirjahylly löytyy täältä.

Ajattelin nyt erikseen esitellä myös lasten kirjahyllyn ja tavat säilyttää kirjoja. Nämä kuvat olen ottanut jo syyskuussa samalla kun vastasin haasteeseen aikuisten osalta. Tässä tyttöjen huoneessa oleva kirjahylly, jossa on suurin osa lasten kirjoista. Kuvat on otettu ilman, että hyllyä on siivottu tai järjestelty. Kirjahyllyn oikealla puolella on cd-teline, joka on käännetty sivuttain, ettei taapero pääse levyihin käsiksi.

 
 
Hyllyn päällä on palapelikirjoja ja posliiniastioita rasian sisällä, karuselli-soittorasia ja Tigerista ostettuja pahvi keijuja, joille voi askarrella vaatteita. Tavarat ovat valikoituneet tänne siksi, että ne ovat taaperon ulottumattomissa.  
Iltasatukirjoja. Miehen vanhoja ja lahjaksi saatuja.Minun vanhoja kirjoja. Kuuluin lapsena kirjakerhoon.


 
Tällä hyllyllä on kirjaston kirjat sekä lehdet tuossa lehtitelineessä. On tässä näköjään muutakin tällä hetkellä.Alahyllyillä on kaksi laatikkoa, jotka sisältävät roolivaatteita, leikkiastioita, soittimia, leikkityökaluja ynnä muuta.Poikien huoneessa on lipasto, jossa on muutamia kirjoja. Tällä hetkellä Harry Pottereita. Olen lukemassa kolmatta Potteria pojille. Siihen saakin loppua Pottereiden luku tällä erää. Nyt olemme lukeneet nämä kolme Potteria peräkkäin.Pojat ovat itse pinonneet ikkunalaudalle Aku Ankkoja ja kirjastosta lainattuja Lucky Lukeja. Näiden kuvien ottamisen jälkeen Asterixit ovat osittain korvanneet Lucky Luket.

4 kommenttia

 1. Oooh! Kadehdittavan kattava lasten kirjavalikoima :) Meillä löytyy tuosta määrästä hädintuskin kolmas osa :) Mutta eiköhän noitakin vuosien varrella kerry ;)

  Voitit blogissani arvonnan, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa kirjoista on autotallissa laatikoissa. Eli meillä kirjoja on melkein liikaa. Kirjastoa käytämme ahkerasti, joten kaikkea ei tarvitse omistaa. Palkinto tuli perille. :-)

   Poista
 2. Heippa Minna! Blogissani on sinulle haaste, käyppä kurkkaamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Vastaan kun ehdin, mutta hetki voi vielä mennä. On ollut paljon kaikenlaista ja blogi on jäänyt vähälle huomiolle.

   Poista

Instagram