Arjen yläpuolella - Vierumäen Day Spa

sunnuntai 28. syyskuuta 2014
Sain äitienpäivälahjaksi lahjakortin Vierumäen Day Spahan. Nyt oman lähestyvän syntymäpäiväni kunniaksi pääsin tuon lahjakortin käyttämään. Tällä kertaa en sen enempää tutustunut Span hoitomenuun, vaan tiesin että haluan ehdottomasti jalkahoidon ja kasvohoidon. Aiemmin olen käynyt kasvohoidossa, kuumakivihieronnassa ja käsihoidossa. Kaikkiin aiempiin saamiini hoitoihin olen ollut erittäin tyytyväinen.


 
 
Tällä kertaa ehdin käydä aamupalla seisovassa pöydässä ennen hoitoja. Valmis aamupala! Luksusta! Jo sen takia kannatti ajaa Vierumäelle. Keskityin aamupalasta nauttimiseen niin, että unohtui ottaa valokuvia. Omat croissantit, karjalanpiirakat, melonit, teet, mehut, tomaatit, munakkaat, pekonit ja muut jäi kuvaamatta. Tässä aamupalaseuran jo puoliksi syömästä annoksesta napattu kuva.  
 

 
Day Spa. Sisäänkäynti on Scandic hotellin aulasta.
 

Naisten pukuhuone.


 
Kasvohoidossa. Samalla sain kestovärin kulmiin ja ripsiin.Jalkahoidon yhteydessä kynsiini laitettiin geelilakka. Lakan pitäisi pysyä hyvänä kuutisen viikkoa. Siinä ajassa oma kynsikin jo ehtii kasvaa jonkin verran.


 
Hoitojen jälkeen pääsin vielä rentoutumaan saunaosastolle, jossa on tavallinen sauna ja höyrysaunoja. Saunaosaston käyttö kuuluu hoitojen hintaan. Ennen saunomista loikoilin hetken Spa Loungessa, jossa oli tarjolla vihreää teetä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Tämäkin kuuluu hoitojen hintaan.


Rennon pirteää alkavaa viikkoa!
 
 
PS. Minä yritän taas muistaa rasvata jalat joka ilta sekä kuoria kasvojoni kerran viikossa. 


4 kommenttia

 1. Ai, että miten ihania tuollaiset rentoutushetket! Tuon jälkeen jaksaa taas ihan uudella energialla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä niin tarpeeseen tuo rentoutus. Nyt taas taaperretaan täällä arjen ja enterorokon keskellä.

   Poista
 2. Oli varmasti ihanaa. Pitää kysyä ihan mielenkiinnosta, että nappasitko melonisi biojätteistä, niinkuin meillä Hankasalmelaisilla on hotellissa tapana tehdä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah haa! Vierumäellä ei oteta mitään biojätteistä! Ainakaan minä en ottanut.

   Poista

Instagram