#viikonräpsy 19/52

keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Viime viikolla sain valmiiksi pupusukat kummitytölle. Hänellä oli synttärit jo helmikuussa. Annoimme hänelle synttärilahjaksi villasukkalahjakortin. Nyt vihdoin sain valmiiksi ja postiin nämä "lahjakorttisukat".

Ohje näihin pupusukkiin löytyi Unelmien käsityöt-lehdestä. Toinen kummityttö sai jo aiemmin synttärilahjaksi tällaiset pupusukat

Minä en lopeta  neulomista kesälläkään, mutta usein neulomistahti hidastuu ja neulomisinto hieman hiipuu. Ellei sitten eteen tule jotain huippukiinnostavaa neuleprojektia. Tällä hetkellä minulla on kesken tiikerisukat siskolle, synttärilahja sekin. Tiikerisukkia olen tehnyt useammat jo aiemmin. Seuraavaksi olisi kiva neuloa jotain uutta ja ennen neulomatonta.

#viikonräpsy on postaussarja, jossa julkaisen joka viikko yhden kännykkäkuvan viikon varrelta.

11 kommenttia

 1. Nämä on kyllä huippu ihanat!mulla yleensä täs jossain vaihees kesällä iskee hillitön kutomisvimma. Saan kaikilta kuittailuja,kun kesähelteillä teen muksuille villasukkia syksyksi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on neulottava silloin kun inspiraatio iskee! :)

   Poista
 2. Onpa ihanat sukat <3 Mä neulon kans(neuloin sillon ku ranne kesti neuloa) kesät talvet, mut nyt on ollut vähän hiljaisempaa :/ innolla jo odotan et koska pääsis neuloon! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat pupusukat! :D Tulee melkein Parikan kengät mieleen.. Hihii.. <3

  VastaaPoista

Instagram