Kolmet villasukat pukinkontiin

keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Minä ehdin tänä vuonna neuloa kolmet sukat pukinkonttiin. Nämä sukat on kuvattu vuoden lyhimpänä päivänä, jolloin valo oli vähissä myös pilvisen sään vuoksi. Sukkakuvista, joita otin sukat jalassa tuli ihan kamalia. Siispä blogiin päätyivät nämä tylsät kuvat, joissa sukat on kuvattu meidän ruokapöydällä.
 
Kummityttö sai tänä vuonna tällaiset "räsymattosukat". Nämä on neulottu Novitan Seitsemän veljestä Sateenkaari ja Seitsemän veljestä Vaahtokarkki langoista. Kummastakin kerästä neuloin aina kaksi kerrosta vuorotellen. En halunnut tehdä sukista samanlaisia eli ovat tarkoituksella erinäköiset.  
 Novitan Seitsemää veljestä ovat myös nämä unisukat. Polkka tämä lanka taitaa nimeltään olla.Nämä miesten pitkävartiset sukat eivät varsinaisesti olleet joululahja, mutta olin luvannut toimittaa nämä synttärilahja sukat jouluksi. Näissä on myös lankana Novitan Seitsemää veljestä. Sukissa on käytetty yksiväristä harmaata ja sini-harmaa sävyistä raitalankaa.


Koska joulu on mennyt sairastaessa ovat puikotkin saaneet olla rauhassa. Pikku hiljaa tekisi mieli taas jatkaa neulomista. Minulla olisi parit sukat kesken. Taitavat valmistua vasta ensi vuoden puolella.

13 kommenttia

 1. Ihanat nuo ekat "sateenkaari"-sukat! :) Minä ostin itselleni myös äsken uudet värikkäät villasukat Tuomaan markkinoilta yhdeltä sympaattiselta rouvalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niitä oli myös mukava neuloa ja katsoa, mikä väri tulee seuraavaksi.

   Poista
 2. Kivat noi unisukat. Taidan laittaa tuollaiset työn alle kun jään äippälomalle. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unisukat on nopea tehdä ja kivat jalassa, kun ne saa tarvittaessa potkittua pois ilman käsiä vaikka vauva kainalossa. :)

   Poista
  2. Sellaisille olisikin tarve... eli pakko tehdä.

   Poista
 3. Todella kivoja sukkia! Osaan tehdä aika paljon käsitöitä mutta sukkien tekoa en ole koskaan opetellut.
  Ehkäpä pitäisi joskus kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä tykkään neuloa etenkin villasukkia. Käytänkin niitä lähes aina. Kannattaa kokeilla. :)

   Poista
 4. Kauniita sukkia olet kutonut. Ihana sana tuo unisukat. Olet taitava käsistäsi.

  VastaaPoista
 5. Joskus kauan sitten kun tulin vielä neuloneeksi, niin muistan jotain, olisiko ollut kaulaliina, kutoneeni langasta, jossa väri vaihtui vähän koko ajan. Jotenkin kivaa ja mielenkiintoista :-) Taisivat nuo ensimmäiset sukkasi olla sellaisesta langasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sellaisesta langasta on ensimmäiset sukat neulottu. Tai oikeastaan kahdesta sellaisesta erivärisestä kerästä vuorotellen.

   Poista
 6. Oi miten ihania sukkia kaikki! Etenkin nuo keskimmäiset on jotenkin niin suloiset :)

  VastaaPoista

Instagram