Viime hetken lahjavinkki - Miehet huomio!

tiistai 20. joulukuuta 2016
 

Jokunen viikko sitten mies soitti töistä kotiin ja kysyi, että enkö ole lukenut meidän perhekalenteria?Olinhan minä, mutta jotenkin oli jäänyt huomaamatta teksti eräälle lauantaille minun sarakkeessani. Siinä luki: "Meno, kysy Jukalta". Tuskin ehdin asiaa kysyä kun mies jo kertoi varanneensa minulle Vierumäen day spasta kasvohoidon ja jalkahoidon. Vierumäen day spa on jo ennestään tuttu ja olen siitä blogiinkin kirjoittanut. Täällä teksti vuodelta 2014: Arjen yläpuolella - Vierumäen day spa


 
 
 
 
Viime lauantaina sain nauttia hoidoista ihanan rauhallisessa ja tunnelmallisessa day spassa. Ennen hoitoja ehdin rentoutua höyrysaunassa. Hoitojen jälkeen vietin hetken loungessa vihreää teetä, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä  nauttien. Saunojen käyttö ja lounge sisältyivät hoitojen hintaan. Lopuksi minulle tehtiin kevyt meikki. Kyllä kelpasi lähteä rentoutuneena ja pehmein jaloin 40-vuotissyntymäpäiville hoitojen jälkeen.
 


Jalkahoidon yhteydessä kynsiin laitettiin kestolakka. Nyt on kiiltävän kimaltavat jouluvarpaat!

 
 
Miltä kuulostaa? Milloin olet viimeksi käynyt kosmetologilla tai hierojalla? 
 
 
Ps. Jos sinulla on vielä joululahja ostamatta, niin suosittelen lahjakorttia kosmetologille tai hierojalle. Mieluummin joku ihana hemmotteluhoito kuin viime hetken paniikkiostos esimerkiksi liian pienet pyöräilyhousut. Niitäkin on nimittäin nähty...
 
 
 
 
Mukavaa jouluviikkoa!

4 kommenttia

 1. Ihana lahja sun mieheltä! Vau :) Ja ootpa sädehtivän kaunis!
  Minä taisin käydä kosmetologille viimeksi... ööö... kolme vuotta sitten? Olisi kyllä aihetta mennä mahdollisimman pian. Iho on kerrassaan väsähtäneen näköinen. Ehkä joulunpyhinä teen kasvohoitoja ja rentoudun muutenkin parhaani mukaan :)

  Ihanaa jouluviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahja oli kyllä onnistunut! Kiitos kehuista! Kyllähän sitä sädehtii, kun nauttii monta tuntia hemmottelusta ja kosmetologi vielä meikkaa. Ihanaa jouluviikkoa ja rentoja joulupyhiä!

   Poista
 2. Oi vau mikä yllätyslahja! :) Minäkin toivon että saisin lahjakortin johonkin spa:han tänä vuonna <3

  VastaaPoista

Instagram