Heijastinpipo talven pimeyteen

keskiviikko 21. joulukuuta 2016


Jo useampi viikko sitten kävimme Tokmannilla ja meidän 6-vuotias huomasi Novitan Heijastus-langan. Lanka sattui olemaan vielä tarjouksessa, joten tytön valitsemat värit päätyivät ostoskoriin. Heijastus-langassa on mukana heijastavaa kuitua, joka toimii siis heijastimen tavoin. Alempi kuva on otettu salamalla ja siinä tuo "heijastinlanka" näkyy. Heijastinta tämä pipo ei korvaa, mutta hyvä lisä näihin pimeisiin iltoihin.
Pipo valmistui nopeasti 6- ja 5- puikoilla ja päätyi heti käyttöön. Tuskin ehdin päätellä langat, kun tyttö jo lähti pipo päässä luistelemaan. Tupsu pipoon jäi tekemättä ja luistelukypärän alla se olisikin hankala. Niinpä en jälkeenpäinkään ole tupsua pipoon tehnyt, vaikka se oli alun perin tarkoituksena.

Puikkosuosituksena tähän lankaan on 10, mutta minä loin silmukat 6- puikoilla ja neuloin pipon 5-puikoilla. Ei vain sattunut löytymään isompia puikkoja.


Heijastus pipo (6-vuotiaalle)
 
Lanka: Novita heijastus
Puikot: 6 ja 5 (suositus langalle 10)
Langanmenekki: 2 kerää (vajaita), a 50g
Aloitus: 48 silmukkaa
Resori: 1o1n, noin 5 cm
 
 
 
Tämä pipo on niin nopea neuloa, että sen ehtisi tehdä vielä vaikka pukinkonttiin. Minä olen omat lahjaneulomukseni tälle joululle tehnyt. Nyt neulon vain sen verran kun ehdin ja sattuu huvittamaan ilman paniikkia aikataulusta.
 
 
Rentoa jouluviikkoa!

6 kommenttia

Instagram