Elokuu 2016

perjantai 2. syyskuuta 2016
Elokuussa on varmasti enemmän kuin 31 päivää. Siltä ainakin tuntuu nyt kun jälkeenpäin muistelee, että mitä kaikkea elokuussa tapahtuikaan.


Elokuu 2016

Meidän kolmas lapsi aloitti esikoulun tutussa talossa. Myös isoveljet ovat käyneet saman eskarin. Nyt nuo isoveljet aloittivat kolmannen ja neljännen luokan.
Minä jatkoin kesätauon jälkeen perhepäivähoitajana. Samalla irtisanouduin vakituisesta työpaikastani sairaanhoitajana.Elokuvissa kävin katsomassa elokuvan Bad moms. Täytyy kyllä myöntää, että traileri oli parempi kuin itse elokuva. Toisaalta taas kuohuviini ja hyvä seura korvasivat elokuvan puutteet.

Enemmän kuin elokuvaa voin suositella Netflixistä katsomaani suomalaista 6 osaista sarjaa Toisen kanssa. Sekä tällä viikolla löytämääni norjalaista sarjaa nimeltä Dag.

(Kuva lainattu: www.imdb.com)

Elokuussa luin loppuun Ulla-Lena Lundbergin kirjan Jää. Se on ainoa aikuisten kirja, jonka elokuussa luin, mutta saa ehdottomasti suositukseni.Elokuussa juhlimme serkkuni häitä Turussa. Miehen vanhempien ansiosta saimme juhlia häitä ilman lapsia.Miehen ja tyttöjen kanssa vierailimme Olgan farmilla Iitissä.Neulepuikotkin olen taas kaivanut esille. Kolmet keskeneräiset villasukat on tarkoitus saada valmiiksi lähiaikoina. Lisäksi yhdet villasukat on tarkoitus tehdä ystävälle, kunhan hän ensin kertoo minkälaiset sukat haluaa. Annoin nimittäin hänelle syntymäpäivälahjaksi villasukka-lahjakortin.

Perhekalenteri oli täynnä menoja elokuussa. Kolme lasta pelaa jalkapalloa ja kaksi lapsista salibandya, joten harrastuskyydityksiä on monelle illalle. Syyskuukin näyttää jo täyttyvän aika vauhdikkaasti. Onneksi kalenterissa on oma sarake jokaiselle perheenjäsenelle. Ja minä olen saanut kirjoittaa kalenteriin myös ikiomia menoja.

 
Mukavaa alkavaa syksyä!

2 kommenttia

  1. Teillä on kyllä tapahtunut valtavasti elokuussa! Eikä mitään ihan pieniä juttuja <3 Minä olen ehkä vähän kateellinen sille että olet löytänyt aikaa lukemiselle.. Se on minulla haaveena! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitin tuon kirjan jo ennen elokuuta. Sain sen luettua loppuun elokuussa. Ihan liian vähän tulee luettua! Minä ainakin voisin vähentää kännykkä surffailua ja lukea enemmän.

      Poista

Instagram