Kukkailoittelua

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

 
Sain tänään aamupäivällä apilakimpun meidän kolmevuotiaalta. Hän on innokas keräämään kukkia. Kesällä erilaisia kimppuja tuli välillä melkein joka päivä.  
 

Meillä kävi tänään vieraita pojan 9-vuotissyntymäpäivillä. Sain lisää kukkia. Hortensioita ja maksaruohoa ja oli mukana tuo vaaleanpunainen kukka, jonka nimeä en tiedä.
Tämän poikkeuksellisen kukkaisan päivän kunniaksi ajattelin osallistua ensimmäistä kertaa Mansikkatilanmailla-blogin Kukkailoittelua-haasteeseen.

 
Mukavaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia

 1. Hei, olipa kiva yllätys! Tervetuloa Kukkailottelu-porukkaan!:)
  Aivan ihania kukkia, varsinkin lapsen keräämä kimppu on minusta aina erityisen kaunis ja koskettava.<3 Jos nyt oikein tunnistan, niin luulisin, että nuo vaaleanpunaiset ovat pelargonian kukkasia.:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Oli kyllä ihana yllätys saada kimppu lapselta. Heti valokuvasin tyttöä ja kimppua. Myöhemmin vielä kimppua maljakossa. Kun sain kaksi kimppua lisää, niin muistin heti kukkailoittelu-haasteen! :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihana! Meilläkin on tuota vaaleanpunaista kukkaa maljakossa juuri nyt - sain niitä äidiltäni <3 Ne säilyvät todella pitkään vedessä ja kehittävät lopuksi myös juuret, eli ne voi istuttaa esimerkiksi ruukkuun ja myöhemmin sitten keväällä ulos :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten liikkis tuo tytöltäsi saamasi kimppu ♥ Mukavaa alkavaa viikkoa kukkaisan viikonlopun jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulen varmasti hyvälle mielelle, kun arjen kiireessä katse osuu saamiini kukkiin.

   Poista
 5. Ihania kimppuja erityisesti tuo apila"kimppu"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo apilakimppu kyllä herkästi ja lämmitti sydäntä eniten. <3

   Poista
 6. Somia kukkakimppuja ja ihanaa Kukkailottelua:)

  VastaaPoista
 7. Voi että miten suloista!!!Meilläkin tuli kesällä noita kimppuja melkein joka päivä pöytään,nyt neiti 5vee on tuonut puolukanvarpuja!ihan kivoja nekin,pikkuveli on ihan innoissaan kun niissä on vielä puolukoitakin syötäväksi:)

  VastaaPoista
 8. Ihanalta kuulostaa tuo teidänkin 5-vuotias!

  VastaaPoista

Instagram