Minna tässä moi!

tiistai 6. syyskuuta 2016
Blogini on liittynyt osaksi Kaksplussan blogiverkostoa. Samat jutut täällä on todennäköisesti kuin aiemminkin. Ei kun siis totta kai täällä on entistä parempia juttuja. Blogistani löytyy nyt oikeasta reunasta linkki Kaksplussan sivuille ja blogeihin. Eniten odotan blogiverkostolta vertaistukea ja tutustumista muihin bloggaajiin.
Olen kohta 38-vuotias neljän lapsen äiti. Olemme tavanneet miehen kanssa viime vuosituhannen puolella. Naimisissa olemme olleet 11,5 vuotta. Meillä on kaksi poikaa, 10- ja 9-vuotiaat. Tyttöjäkin meillä on kaksi, 6-vuotias ja 3-vuotias.
Koulutukseltani olen sairaanhoitaja, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana olen ollut enemmän kotona kuin töissä. Tämän vuoden tammikuusta saakka minulla on ollut hoidossa kaksi lasta neljänä päivänä viikossa. Elokuun alusta irtisanouduin vakituisesta työpaikastani sairaanhoitajana ja jatkoin samojen lasten hoitajana. Minulle mahtuisi tällä hetkellä vielä yksi hoitolapsi.

Asumme väliaikaisesti 79,5 neliön kerrostalokolmiossa. Tätä väliaikaisuutta kestää vielä puoli vuotta. Puoli vuotta tässä onkin jo asuttu. Voisin väittää, että tiedän jotain nyt niin muodikkaasta Konmarituksesta ja tavaroiden kiertoon laitosta. (En tykkää käyttää sanaa hävittäminen. Kaatopaikka on se vihonviimeinen paikka).

Olen aloittanut blogin kirjoittamisen tammikuussa 2013. Alkuperäinen tarkoitukseni oli esitellä blogissa neulomiani ja virkkaamiani käsitöitä. Lasten kasvokuvia en aluksi julkaissut. Nykyään käsitöitä valmistuu harvakseltaan ja lasten kasvot näkyvät blogissa. Isommilla lapset saavat itse päättää, että mitä kuvia heistä blogiin laitetaan. En käytä blogissa lasten oikeita nimiä, mutta en ole myöskään keksinyt heille bloginimiä. Yleensä kirjoitan blogipostaukset nopeasti suurempia suunnittelematta ja tekstiä hiomatta. Aiheen olen saattanut keksiä jo aiemmin, mutta sanat sitten vain näpyttelen ruudulle.
Olen kiinnostunut valokuvauksesta. Eilen aloitin valokuvauksen peruskurssin kansalaisopistossa. Kuvankäsittelystä en tiedä mitään. Ja valokuviakin otan lähes aina automaattiasetuksilla. Toivottavasti näihin asioihin tulee parannus. Toinen "ikuinen" haaveeni on oppia blogin kirjoittamisesta enemmän. En ole ollenkaan tyytyväinen blogin nykyiseen ulkoasuun, mutta en osaa tehdä asialle mitään (vielä).

Juoksemisen olen aloittanut lukemattomia kertoja ja yhtä monta kertaa harrastus on hyytynyt alkuvaiheessa. Tänään kävin hölkkäämässä. Toivottavasti pian tulee seuraava lenkki.

Niin ja onhan minulla vielä yksi "harrastus". Toimin lapsille harrastuskuskina. Meillä pojat pelaavat jalkapalloa ja salibandya. Tyttökin aloitti jalkapallon tänä kesänä. Onneksi on myös toimiva kimppakyytiverkosto.

 
 
Ps. Olipa muuten vaikea etsiä itsestään valokuvaa tähän postaukseen. Minä olen nimittäin yleensä se, joka kuvat meidän perheessä ottaa.


22 kommenttia

 1. Olipas teillä saman tyylinen perhe,kuin meillä. Meillä pojat on 9,8 ja 2 vuotiaan ja tytöt 5 ja 3kk. Niin ja itse oon nyt parisen vuotta ollut pph.toki tällä hetkellä mammalomalla♡ tykkään myös virkkailusta ja kutomisesta niihin vois joku lahjoittaa ylimääräisiä tunteja vuorokauteen :)tuu kurkkimaan meidän elämää blogiin unelmienelamista.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun jätit kommenttia. Kävin nopeasti kurkkaamassa blogiasi ja tulen varmasti myöhemmin ajan kanssa lukemaan.

   Poista
 2. Kivoja perhekuvia! Toivottavasti saat blogiyhteisön kautta sitä, mitä toivot. Mukavaa syksyä teidän koko poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Onnea uudelle uralle! Ja tää oli kiva juttu, oli kiva kuulla susta lisää!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuden blogikodin johdosta <3

  VastaaPoista
 5. Samoin halusin toivotella onnea uudesta blogikodista - Kaksplus sopiikin tosi hyvin tällaisen kivan perheblogin alustaksi. Onnea blogin uusiin tuuliin!

  VastaaPoista
 6. Kiva oli lukea sinusta ja perheestäsi :) Luettavuus puhelimella oli hieman haasteellista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Blogini asetukset ovat toistaiseksi mitä ovat... To do- listalla on tehdä asialle jotain. Itse käytän mobiiliversiota kännykällä blogia lukiessa.

   Poista
 7. Hih, sama täällä - meidän perhealbumeissamme on kaikista muista paljon kuvia mutta minusta ei juurikaan, koska minä otan meillä aina kaikki kuvat... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi yrittää välillä olla myös kameran toisella puolella, vaikka se haastavaa onkin. En vain osaa olla luontevasti kuvissa.

   Poista
 8. Ihanan sympaattinen esittely :)

  VastaaPoista
 9. Tässähän oli monenmoista ideaa valokuvaamiseen, peilin kautta, varjot kuvaan, kylpylässä ja juhlakamppeet päällä ovat hyvä vastakohtakuvapari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään valokuvauksesta. Sille(kin) harrastukselle olisi ihana löytää enemmän aikaa. Kylpyläkuvassa on harmittavasti vesipisara linssissä juuri nuorimmaisen kasvojen kohdalla.

   Poista
 10. Kävin tutustumassa sinuun enemmän. Jos oikein laskin, taidamme olla saman vuoden morsioita (me menimme naimisiin elokuussa 2005).

  Oikein ihanaa vappua teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samana vuonna ollaan menty naimisiin. Me helmikuussa 2005. Kuulostaako naikkarit (naimisiin.info) tutulta? Siellä tuli roikuttua aika paljon ennen häitä. Hauskaa vappua myös teille!

   Poista

Instagram