Kesäkauden päätös

maanantai 29. elokuuta 2016
Meidän on ollut tarkoituksena käydä koko perheen kanssa Olgan farmilla jo sen aukeamisesta lähtien. Ehdimme farmille vasta tämän kesän viimeisenä aukiolo päivänä ja mukana oli vain tytöt. Onneksi kuitenkin menimme, sillä kotieläinpiha oli ihana kokemus. Erityisen innoissaan oli meidän eläinrakas 3-vuotias. 

Meidän 6-vuotias pääsi talutusratsastukseen. Itse olin niin täpinöissäni, että tämän kummempaa valokuvaa en saanut otettua. Tai otinhan minä videota, mutta puhelin meni juumiin ja video hävisi.


Kotieläinpihalla oli pieni pomppulinna, keinuja ja liukumäki.
 Kanien ja vuohien aitaukseen sai mennä. Alueella liikkui vapaana koiria ja myös aasi. Ihanan rento, aito ja kiireetön tunnelma. Farmin omistajatkin olivat iloisen ystävällisiä, vaikka saivat huhkia kahviossa. Kävijöitä näytti riittävän hyvin viimeisenä päivänä. Kotieläinpihalla olisi saanut syödä omiakin eväitä, mutta me päädyimme ostamaan kahviosta suolaisen ja makean vohvelin, porkkanakakkua ja suklaabrownien. Kaikki maistui todella hyvältä! 
Eilen oli vielä näin kesäistä ja kaunista. Kesän viimeinen viikonloppu. Tänään on tullut välillä vettä kuin saavista kaataen.
 
 
Kävittekö te kotieläinpihalla tai eläintarhassa tänä kesänä? Me kävimme Olgan farmin lisäksi Marolan kotieläinpihalla. Viime aikaisten delfiini uutisten jälkeen käynti tällaisessa paikassa, jossa eläimistä aidosti välitetään tuntui oikein hyvältä. 

6 kommenttia

 1. Näyttää ja kuulostaa kivalta paikalta <3 Me kävimme tänä kesänä Isossa Vasikkasaaressa Espoossa katsomassa lampaita ja Haltialan tilalla Helsingissä jossa on vaikka mitä maatilan eläimiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä kuulostaa nuo teidän tämän kesän kohteet!

   Poista
 2. Hyvää syksyä koko perheelle! Tosi mukavan näköinen paikka! Nämä eläinpihat ovat niin antoisia lapsille. Ja miksei aikuisillekin! Mekin kävimme tänä kesänä Kukka- ja eläinpuisto Escurialissa täällä meidän lähistöllä. Voisi melkein ottaa tavaksi käydä joka kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Oli kyllä mukava paikka tuo Olgan farmi. :)

   Poista
 3. Kivannäköinen paikka! Me ei tänä kesänä käyty eläintarhoissa tai kotieläintiloilla, mutta Espanjassa olisin halunnut käydä aasien vanhainkodissa, jos vain olisi ollut enemmän aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasien vanhainkoti kuulostaa mielenkiintoiselta. Missäpäin Espanjaa sellainen on?

   Poista

Instagram