Jämälankahaaste 2014

keskiviikko 29. tammikuuta 2014
Yhdeksi tavoitteeksi tänä vuonna asetin itselleni lankavarastoni pienentämisen ja uusien lankojen ostamisen välttämisen. Koska meidän keittiövaaka on epätarkka, niin en voi punnita valmiita töitä ja siten mitata lankavaraston pienemistä. Niinpä en aio myöskään punnita omistamiani lankoja. Tänään päätin kuitenin kuvata lankani. Toivottavasti loppuvuodesta ei ole näin paljon lankoja, joita kuvata.

7 veljestä langat. Oikealla keskeneräinen sukka.


Vasemmalla Novita Woolia, oikealla Nallea. Alhaalla Kotikullan villalankaa.

Novitan Huopasta ja Puroa. Vasemmalla kerä jotain muuta villalankaa.
 

Kaikenlaista sekalaista. Novitalta Teddyä, Crystalia, Isoveljeä, Rose Mohairia, Flip Flopia, Tico Ticoa ja bambua. Lumion heijastavaa lankaa ja muutama tunnistamaton kerä.
 
 
 
Tänä vuonna olen kartuttanut lankavarastojani yhdellä luonnon valkoisella 7 veljestä kerällä.
Tähän mennessä on valmistunut:
 
2 kommenttia

 1. Pitäisköhän kanssa kuvata langat... Itsellä tavoitteena ei ole se, etten yhtää kerää ostaisi. Ehkä ennemmin että ostan vähemmän kuin käytän. Tänä vuonna on tainut lähteä matkaan vain yksi bambukerä alesta. Tosin sisko laittaa työpaikallaan lankoja -30/50% aleen, jotta saa toisille kerille tilaa. Jos siellä on käyttökelpoista, niin pitää varmaan napata. Mutta on tässä nyt jo onneksi jokunen sukka valmistunut, ja vajeille kerille on jo suunnitelma olemassa. Kunhan nyt vain saisin nuo kuopuksen sukat valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvaamaan vaan! Mies vilkaisi valokuvia ja sanoi ensin, että sä olet sitten ottanut langoista kuvia eri kuvakulmissa. Sitten nopeasti kyllä tajusi, että joka kuvassa on eri lankoja. Järkyttyneenä totesi, että tuossahan on jätesäkillinen lankoja!
   En minäkään ole ostokiellossa. Mutta hinnan tai ihanan värin takia en lankoja aio tänä vuonna varastoon ostaa. Katsotaan, miten hyvin tavoite täyttyy.

   Poista

Instagram