saunan ja pesuhuoneen remontti

torstai 2. tammikuuta 2014
Joulukuun alussa selvisi, että meillä on kosteutta alakerran pesuhuoneessa. Asiaa alettiin tutkia, kun mies huomasi muutaman lattialaatan kopisevan eritavalla eli olevan irti.


Asia oli yllätys ja aika shokki. Ei oltu ajateltu tehdä remonttia juuri nyt. Tieto kosteudesta aiheutti kuitenkin sen, että halusimme purkamisen alkavan heti! Tältä meillä näyttää nyt.


Vasemmalla sauna, oikealla pesuhuone. Väliseinä jouduttiin purkamaan, koska seinän alla menee putket, jotka uusimme nyt samalla.

Vielä en edes uskalla haaveilla uusista laatoista ja uudesta saunasta. Purkaminen jatkuu vielä. Kuvan oikeassa reunassa näkyy vielä piikattavaa. Mutta ennen piikkausta pitää vielä tehdä joitakin tukivaluja, ettei tuo ulkoseinä romahda.

4 kommenttia

 1. Voihan harmitus - mutta hyvä, että miehesi huomasi asian. Toivottavasti saatte pian uuden ja entistä ehomman kylppärin ja saunan. Ja kiitos tuosta kuvasta - taidan lopettaa Isännän painostamisen kylppäriremontin tekoon!
  Hyvää vuoden ensimmäistä viikkoa - remontista huolimatta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Hyvä, että huomattiin nyt eikä sitten kun tilanne olisi vielä pahempi. Onneksi meillä on kylpyhuone yläkerrassa, niin pääsee kotona suihkuun. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Kurjuus, mutta hyvä kun huomattu ajoissa.
  Onneksi on toinen kylppäri, me jouduttais (vielä) käymään naapurissa pesulla jos tulis vastaava tilanne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onneksi on toinen kylppäri! Ja pesukonekin on tähän mennessä ollu käytössä koko ajan muutamaa päivää lukuunottamatta.

   Poista

Instagram