Kirjasuositus epätoivoisille remontoijille

perjantai 3. tammikuuta 2014
 
 

Jostain alelaarista muutamalla eurolla olen löytänyt Roope Lipastin Rajanaapuri-kirjan. Itse luin tämän viime kesänä, kun mies teki lyhyen kesälomansa ja kaikki vapaa hetket pientä remonttia uudessa kodissa. Kirja oli hauskaa ja lohduttavaakin luettavaa.

Mieheni lukee nykyään aika vähän kirjoja. Hän ei voi vetäytyä rauhassa makuuhuoneeseen lukemaan ja imettämään, niin kuin minä. Jostakin laatikosta mieheni tämän kirjan löysi ja luki joulun aikaan. Kehui hauskaksi. Ja näin hänen oikeasti nauravankin kirjaa lukiessa. Taisi olla hänellekkin vähän terapeuttinen lukukokemus. Jollakin on vielä hullumpi remontti kuin meillä.

Kirjassa kerrotaan kahdesta erilaisesta naapurista. Toinen tekee ja toinen tarkkailee. Sillä tekijällä on kuusi lasta ja vaimo. Aidan toisella puolella ruoho on aina... leikkaamatta. Meno menee aika hulvattomaksi kirjan edetessä.

Jos joku tuttu tämän postauksen lukee ja kiinnostuu kirjasta, niin tämä joutaisi kiertoon.


 
Meidän pihasta löytyy jätesäkeissä saunan eristeitä ja jätelavalta purettua lattiaa ja maata pesuhuoneesta ja saunasta. Yksi jätelavallinen on jo kaatokaipalle viety. 


Lähetä kommentti

Instagram