Remontti etenee

keskiviikko 8. tammikuuta 2014
Tällä viikolla remontissa on siirrytty uuteen vaiheeseen. Enää ei pelkästää piikata, pureta ja kanneta moskaa ulos. Eilen meillä oli putkimiehiä vaihtamassa uusia viemäreitä. Päädyimme vaihtamaan uudet viemärit nyt samalla, kun lattiat on revitty auki. Pahimmassa tapauksessa viemäriremontti voisi tulla lähivuosina ja uusi lattia pitäisi silloin purkaa. Nyt viemärit uusitaan siten, että mahdollisen viemäriremontin tullessa saunaa ja pesuhuonetta ei tarvitse purkaa. 
 

 
Tänään meillä oli innokkaita talkoolaisia kantamassa sepeliä pesuhuoneeseen ja saunaan. Miehen vanhemmat tulivat meitä auttamaan. Siitä olemme erittäin kiitollisia! Lisäksi isoveli innostui sepelin lapioimisesta ja kantamisesta. Reippaasti hän jaksoikin kantaa ja lapioida. Sepelin tarkoitus on estää maakosteuden nouseminen. Sepelikerroksen pitäisi olla 20 cm. Huomenna tulee vielä lisäkuorma, kaksi kuutiota ei riittänyt.
 
 
Edelliseen postaukseen tämän vuoden haasteista voisi lisätä tavoitteeksi blogin käytön opettelun. On paljon asioita, jotka haluaisin tehdä toisin tässä blogissa. Esimerkiksi tämä kuvien liittäminen. Miksi voin suurentaa vain postauksen kahta ensimmäistä kuvaa?! Pitäisi ehkä ottaa tavoitteeksi opetella yksi juttu viikossa tai kuukaudessa..
 
 
 

Lähetä kommentti

Instagram